Piknik Lotniczy Kraków

Spotkania, konkursy, zloty
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Piknik Lotniczy Kraków

Post autor: KFS-miniatures »

http://www.pikniklotniczy.krakow.pl/program.html

tak pacze, i co prawda jeszcze 4 dni do pikniku, wiec jest czas na uzupełnienie, ale nie nazwał bym tego przesadnie rozbudowanym i szczeglowym programem.
są gdzies jakies bardziej precyzyjne informacje?
Czarny

Re: Piknik Lotniczy Kraków

Post autor: Czarny »

Ponoć, ale jest to informacja niepotwierdzona, na wystawie statycznej ma być między innymi Mig-19, Mig-23 i kupa wszelkiej maści migów 21. Jeśli dopisze pogoda będzie można zobaczyc też np. F-104 cy Jaguara. Jest po co jechać! Ja definitywnie się wybieram!
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

Czarny pisze:Ponoć, ale jest to informacja niepotwierdzona, na wystawie statycznej ma być między innymi Mig-19, Mig-23 i kupa wszelkiej maści migów 21. Jeśli dopisze pogoda będzie można zobaczyc też np. F-104 cy Jaguara. Jest po co jechać! Ja definitywnie się wybieram!
Ale przecież one tam już stoją od dawna? Ossso chodzi? Będą wymyte albo oczyszczone z rdzy może?
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
Czarny

Arkady72 pisze: Ossso chodzi?

O to, że to wlasnie taki piknik będzie.Nic nowego, nic nie tyle spektakularnego co pieknego. Pojawi sie kilku stałych bywalców na samolotach sportowych a pewnie wiekszość to będa rekonstruktorzy, którzy z lataniem nie maja nic wspólnego. Gdzie te czasy jak latała Catalina, Bialo-czerwone Iskry, Mohavk...
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

a tak na poważnie- coś poza tymi sześcioma będzie? nie licze stoisk z kiełbaską, bo a to na kiełbaskę ide, a samoloty to byle by za głosno nie latały, bo mnie rozpraszać będą
Czarny

Ponoc prezes na 17 w sobote spotkanie ustawil i wyjść na piwo planuje.

Co do imprezy nie zdzowiło by mnie że nic więcej nie będzie.
Awatar użytkownika
Arcturus

Post autor: Arcturus »

Był rok, że Iskry przyleciały mimo że nie było ich w programie. Ale ciężko liczyć na cud (i jeszcze się na niego załapać, gdyby się wydarzył).
spiton

Post autor: spiton »

Arcturus pisze:..... Ale ciężko liczyć na cud (i jeszcze się na niego załapać, gdyby się wydarzył).
lubie to
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

pogoda mówi, ze jest wogóle, to w najlepszym razie jutro się wybiorę. planuje ktos takze wizytę?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy/Wydarzenia”