[K],[P],[P],[U] Koło, oponę 1/35 od współczesnego

Kupię, sprzedam, wymienię, oferty
Awatar użytkownika
Korowiow

[K],[P],[P],[U] Koło, oponę 1/35 od współczesnego

Post autor: Korowiow »

Jak w temacie, kupię pożyczę, przygarnę, ukradnę jedno - słownie jedno, koło lub oponę od współczesnego pojazdu - ciężarówki, wozu opancerzonego, mrapa lub HUMVEE albo czegoś takiego. Potrzebuję zrobić sobie odlew żywiczny. Materiał w zasadzie obojętny. Preferuję oponę ale wezmę też całe koło.
Z góry dzięki za odzew.
tankmania

Re: [K],[P],[P],[U] Koło, oponę 1/35 od współczesnego

Post autor: tankmania »

Mam zaformowaną oponę do Urala375 z ICM. Jak pasuje to napisz ile potrzebujesz odlewów.
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Post autor: Ojciec Dyrektor »

Mam z academy komplet. W sumie to trzy felgi z oponamy gumowymy.
Z tamki lepsze, ale już nakleiłem. Jak chcesz tamkę to do odlewu wiem do kogo się zwrócić, jak Ci pasują te z academy to daj adres na pw.

Edita, znaczy do hamveja one są.
Ostatnio zmieniony wt 15 wrz 2015, 22:54 przez Ojciec Dyrektor, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
uki761

Post autor: uki761 »

mam cztery zimówki od astry kormorany 185/65/15- - kcesz?
Awatar użytkownika
Korowiow

uki761 pisze:mam cztery zimówki od astry kormorany 185/65/15- - kcesz?
Bierem............ albo nie po namyśle, wsadź se je w dupę -przez "ę", żebyś nie pomyślał, że to coś personalnego. Po prostu zwykła odzywka jak to wśród dobrych ziomali.
Aha i oczywiście dzięki za pomoc.
Awatar użytkownika
Korowiow

Znowu ja. Sprawa zamknięta. Dziękuję za szybki odzew i pomoc levieemu, tankowi, Ojcu Dyktatoru, tfu tj. Dyrektoru i oczywiście Ukiemu ileś tam-coś tam, który od pomagania niemalże nie otrzymał obustronnej przepukliny jajec i mu żyłka od puszczania gazów w dupie nie pękła.

EditPiaf:

I Ty siem Włuki ciesz, że tu u nas nie ma wontku "Kto jest pindolem w interesach" bo bych Cie obsmarował jak ta lala, że zamiast jak prawilny obywatel wyłuszczyć z keszeni niemała sumkę za utylizację opon od łopla w skali 1:1, chciałeś mi je wcisnąć po stówie od sztuki, że niby do Urala w 1:35. Co ty myślisz, że jak ja jestem z mniejszego mniasta, to ja się nie znam. Właśnie ja sie znam i Wiem, że teraz auta i w ogóle wszystko jest większe, nawet pszczoły ale żeby aż tak to nie ma głupich.
I nie próbuj się tłumaczyć bo udostepnię privy i wyjdzie kandydatka na premiera z wora, a Ty po kres czasu będziesz żył w modelarskiej niesławie jak potfór w konefce (chyba, że to właśnie Ty jesteś ten potfór, o czym od dawna zresztą chodzą słuchy w środowisku i w związku z czym nie masz juz wstępu na Kołczygłowy, Smoka z Ornety i Paprykasz).

PS. Wężykiem, Wężykiem, a kto się będzie śmiać ten dostanie w ryj.
Awatar użytkownika
uki761

Post autor: uki761 »

I co sie sadzisz - pomóc kciałem..
Za te teksty solówe w bytowie masz na bank.
Awatar użytkownika
Korowiow

Chyba Ty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bazar”