limitowana seria kalek z IPMS Świdnica

Kupię, sprzedam, wymienię, oferty
tankmania

Re: limitowana seria kalek z IPMS Świdnica

Post autor: tankmania »

Przemek - MaXus pisze: Cholera, człowiek, coraz częściej, zanim co napisze, to często nieźle zastanowić lub 'pogmerać' w sieci musi, coby fopa nie trzasnąć
Napisze to pół biedy, gorzej jak odpisze. Ja się nie raz złapałem na tym, że nie zaczaiłem dowcipu i chciałem się do gardła rzucić. Teraz wychodzę z założenia, że na wstawki lepiej trzy razy nie odpowiedzieć niż raz głupio. ;)
Awatar użytkownika
TYTUS

Post autor: TYTUS »

Przemek - MaXus pisze: Kamil chyba po prostu, najzwyczajniej, z humorem chciał
Tak i ja to odebrałem.
Arkady72 pisze:...ale może zdjęcie suki?
W goolgoola wpisz "su-22 3713". Jest trochę fotek.
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
Awatar użytkownika
Przemek - MaXus

Post autor: Przemek - MaXus »

tankmania pisze:
Przemek - MaXus pisze: Cholera, człowiek, coraz częściej, zanim co napisze, to często nieźle zastanowić lub 'pogmerać' w sieci musi, coby fopa nie trzasnąć
Napisze to pół biedy, gorzej jak odpisze. Ja się nie raz złapałem na tym, że nie zaczaiłem dowcipu i chciałem się do gardła rzucić. Teraz wychodzę z założenia, że na wstawki lepiej trzy razy nie odpowiedzieć niż raz głupio. ;)
Słuszna uwaga, ja nawet bym dodał, że myślę, wiele 'wątkowych awantur' powstaje, czy też jest podniecanych poprzez niedomówienia, niedopowiedzenia, błędną interpretację, raptowność, syndrom 'samca alfa' i temu podobne :(
Cóż, taka niestety mać Internetu :(
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

TYTUS pisze:
Arkady72 pisze:...ale może zdjęcie suki?
W goolgoola wpisz "su-22 3713". Jest trochę fotek.
No jakoś nie może mi wygóglać fotek z tym napisem 60 lat...
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
Awatar użytkownika
Tomasz Mańkowski
Kontakt:

Post autor: Tomasz Mańkowski »

tankmania pisze:Wychodzi na to, że Tytus jest najbardziej inteligentny. :D
Jak to człekokształtny :lol:
TYTUS pisze:Po pierwsze primo, to jeżeli jakość druku będzie taka sama jak poprzednich kalkomanii z IPMS Świdnica, to nie ma się co podniecać. Przesunięcia kolorów, słabo kryjący biały.
Tytus, Ty po nich tak nie jedź... Przecie napisali na stronie
Wszystkie kalkomanie drukowane są jako offset, przez renomowaną drukarnie zagraniczną z wieloletnim doświadczeniem w tej dziedzinie.
Skoro firma jest renomowana i to zagraniczna - to pewnie i jakość będzie lepsza niż poprzednio...
TYTUS pisze:Po drugie primo, to jeżeli są one opracowane merytorycznie tak jak poprzednie, to też trochę lipa będzie.
Ja tam pancerny paździerzowy dziadek jestem, ale na kalkomaniach do Migów widzę godło kościuszkowskie na grzbiet - które jest, na moje oko, okrągłe... A grzbiet Miga płaski nie jest...

A tak w ogóle TYTUS - nie smęcić tu na forum, tylko DO ROBOTY...
Obrazek
Awatar użytkownika
TYTUS

Post autor: TYTUS »

Tomasz Mańkowski pisze:Tytus, Ty po nich tak nie jedź... Przecie napisali na stronie
Wszystkie kalkomanie drukowane są jako offset, przez renomowaną drukarnie zagraniczną z wieloletnim doświadczeniem w tej dziedzinie.
Skoro firma jest renomowana i to zagraniczna - to pewnie i jakość będzie lepsza niż poprzednio...
No dobra, ale napisali, że łofset, a to już lipą zalatuje, chyba, że biały będzie zez sita... a zresztą pożywiom uwidim.
Tomasz Mańkowski pisze:Jak to człekokształtny :lol:
Tomasz Mańkowski pisze:A tak w ogóle TYTUS - nie smęcić tu na forum, tylko DO ROBOTY...
Pracuję, cały czas, nad trzecią kończyną chwytną :lol: Muszę sobie przypomnieć jak to przodkowie czynili. Może któryś z kolegów próbował się iskać nogą hmmm..? :lol:
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
Rafał B

Post autor: Rafał B »

TYTUS pisze: No dobra, ale napisali, że łofset, a to już lipą zalatuje, chyba, że biały będzie zez sita...
Przyznam, że mnie zaintrygowałeś :)
Awatar użytkownika
timi

Post autor: timi »

Ja kiedyś za kalekę o mało egzaminu nie zaliczyłem tak się profesur wkurwił...
Z tym Techmodem to nie ma lipy??
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Awatar użytkownika
JBZ

Post autor: JBZ »

timi pisze:Z tym Techmodem to nie ma lipy??
Jak nie Techmod to inny Aztec na 100% zrobi. Malowanie jest na tyle atrakcyjne (zaryzkuję że najbardziej atrakcyjne spośrod wszystkich 29) i kolejne zestawy są tylko kwestią czasu.
Przy okazji, ktoś wie co się dzieje z Husarzem z Malborka?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

najśmieszniej będzie, jak w dalszej kolejnosci GWH puści zestaw z polskimi niepełnosprawnymi. wrzucą ramkę z jakimiś podwieszeniami typowymi dla naszych, nowe arkusze z oznaczeniami i będą mieli kolejna pozycję do katalogu..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bazar”