[K] Plastikowa tablica przyrządów do Spitfire Eduard 1/48

Kupię, sprzedam, wymienię, oferty
wacus47

[K] Plastikowa tablica przyrządów do Spitfire Eduard 1/48

Post autor: wacus47 »

Witam,

Kupię plastikową tablicę przyrządów z modeli Spitfire Eduarda w 1/48. Mam tu na myśli element posiadający strukturę zegarów. Jeżeli ktoś w swoim modelu zamierza wykorzystać fototrawionki i zostaną mu plastki, którymi chciałby wesprzeć kolegę to proszę o kontakt! :)

Dzięki!

Mateusz
wacus47

Re: [K] Plastikowa tablica przyrządów do Spitfire Eduard 1/4

Chcialem ja maksymalnie pocienić wywiercić zegary i od spodu kalke podkleic. Uznalem ze moze to nawet niezle wygladac. Jak bedzie wygladac chujowo to se blaszke kupie i nie bede cudował
Awatar użytkownika
JBZ

Post autor: JBZ »

Znajdę detal(a) - wyślę pod warunkiem że zlepisz model z zamkniętą kabiną ;)
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

wacus47 pisze:Chcialem ja maksymalnie pocienić wywiercić zegary i od spodu kalke podkleic. Uznalem ze moze to nawet niezle wygladac. Jak bedzie wygladac chujowo to se blaszke kupie i nie bede cudował
a, to moze miec sens. bałem sie że planujesz dziaowanie zamiast kupno porzanej tablicy, na przykłąd yahujowej
wacus47

JBZ pisze:Znajdę detal(a) - wyślę pod warunkiem że zlepisz model z zamkniętą kabiną ;)
Jacek stawiasz trudne w realizacja wymagania :? W przypadku Spitfire'a Eduarda szkoda mi kabinkę zamykać bo jest wyjątkowo elegancka. W dodatku trzeba siepać kadłub co konczy się szparą do szpachlowania... Niby nic wielkiego ale szkoda tych nitów dookoła, a moja ręka nie zrobi tego tak dobrze jak czeska drążarka :lajkonik:
wacus47

KFS-miniatures pisze:
wacus47 pisze: W dodatku trzeba siepać kadłub co konczy się szparą do szpachlowania...
że co?
Oczywiście przesadzam, ale zastanawiałem się czy ja coś spierdoliłem czy faktycznie kapkę sie tam nie schodzi jak utniemy tak jak Edek każe.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

edek pokazuje ti mało precyzyjnie, ale wystarczy pare razy przypasowac oszklenie i wszystko schodzi sie na styk bez szpar. choć owszem, da sie to spierdolić, ak sie wytnie krzywo
Awatar użytkownika
JBZ

Post autor: JBZ »

wacus47 pisze:Jacek stawiasz trudne w realizacja wymagania :?
Wyślij dane kontaktowo-wysyłkowe. Tablice 1 szt czy więcej?
wacus47 pisze:W przypadku Spitfire'a Eduarda szkoda mi kabinkę zamykać bo jest wyjątkowo elegancka. W dodatku trzeba siepać kadłub co konczy się szparą do szpachlowania... Niby nic wielkiego ale szkoda tych nitów dookoła, a moja ręka nie zrobi tego tak dobrze jak czeska drążarka :lajkonik:
Kadłub wycinasz od środka po zaznaczonej linii - tego nie da się zepsuć.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bazar”