Krocionorzec pisze:• Głosowanie na najlepszy model w klasie za pośrednictwem fejsa (via strona SF i modelarstwo nie dla idiotów, klasycznie dla tego typu medium za pomocą lajków do powiedzmy północy w sobotę), na stronach trzeba będzie oczywiście zamieścić kilka dni wcześniej anons oraz oczywiście na miejscu (za pomocą uprzednio wybranej metody głosowania) na modele zgłoszone do tego jakże prestiżowego konkursu;
• Wygrywa model który owych lajków i głosów uczestników-na-miejscu zbierze najwięcej;
absolutnie nie na lajki. jak chcesz minimum wiarygodnosci w takim głosowaniu, to wyłącznie na udostępnienia. to raz. dwa- trzeba było by najpierw zrobic ruch wokół tego, żeby ludzie wogóle zaglądali na fejsowy profil sf w oczekiwaniu na galerie konkursowe, inaczej będą 2-3 glosy i wiecej zamieszania niz profitów. a mam istotne obawy, że ten ruch sam sie nie zrobi, a nikomu jakos sie za bardzo przy fejsie dłubać nie chce. Bo nawet wrzucenie galerii stanowi problem, mimo przygotowanego cower foto. ja sie tum nie zajme, bo teraz dla mnie priorytetem jest ogarniecie własnej strony, ale oczywicie kibicuję działaniom społeczności scalefun