Eeee??? No, to tego to już całkiem nie rozumiem.tankmania pisze:On Ciebie nadal widzi, niestety.
Może teraz jeszcze raz musi spróbować??
Eeee??? No, to tego to już całkiem nie rozumiem.tankmania pisze:On Ciebie nadal widzi, niestety.
Pierdolisz ,nie tak łatwo mnie z mojej roboty wyjebactankmania pisze:Podobno tylko świnia nie zmienia zdania...Robert O. pisze: A jakie były założenia tego forum ? chcesz zmieniac zasady ? to możesz mnie tez zbanowac![]()
Nie chcę zmieniać zasad. Co innego jak Cię dyrektor z pracy wywali, a co innego jak Ci koledzy zrobią "sąd koleżeński".
To, że Ty nie chcesz widzieć nie znaczy, że nie chcą Ciebie oglądać.Jaho63 pisze:Eeee??? No, to tego to już całkiem nie rozumiem.tankmania pisze:On Ciebie nadal widzi, niestety.
A mnie tam wsio ryba. Chciałem mu tylko na rękę iść.tankmania pisze:To, że Ty nie chcesz widzieć nie znaczy, że nie chcą Ciebie oglądać.
Jaho - bo czarność oznacza jedynie dostęp do wyższych stężeń, a nie informuje o uprawnieniach moderatorskich.Jaho63 pisze:A mnie tam wsio ryba. Chciałem mu tylko na rękę iść.tankmania pisze:To, że Ty nie chcesz widzieć nie znaczy, że nie chcą Ciebie oglądać.
Ale skoro obaj jesteśmy "czarni", to dlaczego ja go do wrogów wrzuciłem, a on mnie nie umie???? Chyba warto to wyjaśnić? Dla innych chętnych?
Ale ja to napisałem w przenośni, przecież też nie mam uprawnień moderatorskich! Normalny usrer jestem!TGMJ pisze: Jaho - bo czarność oznacza jedynie dostęp do wyższych stężeń, a nie informuje o uprawnieniach moderatorskich.
ależ masz - popatrz na podpis w swoim prywatnym warsztacie - tak samo ja w swoim warsztacie jestem moderatoremJaho63 pisze:Ale ja to napisałem w przenośni, przecież też nie mam uprawnień moderatorskich! Normalny usrer jestem!TGMJ pisze: Jaho - bo czarność oznacza jedynie dostęp do wyższych stężeń, a nie informuje o uprawnieniach moderatorskich.
I założyłeś, że zrozumie o co Ci chodzi? Optymista!levee pisze:przykładowo o Jaho63 pisałem...