/G/ BAC Lightning T Mk.4
Moderator: Robert O.
Re: /G/ BAC Lightning T Mk.4
Ja pier... jest tak brzydki, że aż... brzydki.
Ale model pierwsza klasa..
Ale model pierwsza klasa..
Pzdr Paweł
-
Robert O.
Dziękuję za komentarze .model ubrudzony i obfotografowany jest przez Kamila 
Niech cię krokodylRobert O. pisze:Dziękuję za komentarze .model ubrudzony i obfotografowany jest przez Kamila
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Tak czułem...Robert O. pisze:Dziękuję za komentarze .model ubrudzony i obfotografowany jest przez Kamila
On ma zbiorniki u góry ? No to faktycznie brzydki jest
Ale wykonanie pierwsza kla...przypada do gustu !
Ale wykonanie pierwsza kla...przypada do gustu !
A Wy co kurwa, Paprocki & Brzozowski?Robert O. pisze:Dziękuję za komentarze .model ubrudzony i obfotografowany jest przez Kamila
- Krystian Ciechowicz
Daniel ice Gronowski pisze:A Wy co kurwa, Paprocki & Brzozowski?

Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Ale brzydal ,jest tak brzydki że aż piękny ,a tak serio zajebiście wyszedł Ci Robert.
Jak będę robił swojego w wersji jedno osobowej zgłoszę się do Ciebie w sprawie brudzenia jest rewelacja ,tak szczerze bez wazeliniarstwa
Jak będę robił swojego w wersji jedno osobowej zgłoszę się do Ciebie w sprawie brudzenia jest rewelacja ,tak szczerze bez wazeliniarstwa
-
Robert O.
do Kamila bo on jest autorem brudzenia ,kilka postów wczesniej to napisałemTHOMAS 69 pisze:...zgłoszę się do Ciebie w sprawie brudzenia jest rewelacja..: