BAC Lightning T Mk.4 Airfix+CMK
Moderator: Robert O.
-
Robert O.
Re: BAC Lightning T Mk.4 Airfix+CMK 1:48
ok tak tez zrobie.tylko tego orange cleara nie mam 
- KFS-miniatures
- Kontakt:
a jakikolwiek pomaranczowy masz?
jesli tak, to wtedy dodajesz kropelkę pomaranczowego do rozcienczalnika, albo do klasycznego smoke.
jak nie masz to trudno, nie ma co kombinowac, odaj tylko te smugi, proszę i jedziesz dalej
jesli tak, to wtedy dodajesz kropelkę pomaranczowego do rozcienczalnika, albo do klasycznego smoke.
jak nie masz to trudno, nie ma co kombinowac, odaj tylko te smugi, proszę i jedziesz dalej
Ale żółty i czerwony to na bank ma.KFS-miniatures pisze:a jakikolwiek pomaranczowy masz?
Ewentualnie Tytus mu podpowie jak zrobić pomarańczowy z czarnego i białego.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ale o sie juz robi w chuj kombinowania dla trzech kresek, nie wiem czy jest sens namawiac roberta na to..tankmania pisze:Ale żółty i czerwony to na bank ma.
-
Robert O.
nie musicie mnie na to namawiac sam wpadłem na ten zołty z czerwonym i bezbarwnym ,juz clearem pomaranczowym delikatnie wycieniowałem dałem postszajding i te smugi,zostawie na 2 godziny niech dobrze wyschnie i zamaskuje bo sie boje ze odlezie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
a potem do lodówy, będzie lepszy przykurczKFS-miniatures pisze:na słoneczko wystaw:>
Mi się ta sylwetka bardzo podoba, ciekawy samolot.
A przeszczep jak ładnie się przyjął, prima sort ! Czekam na malowanie.
A przeszczep jak ładnie się przyjął, prima sort ! Czekam na malowanie.
-
Robert O.
pomaziany ,wycieniowany ,w kilku miejscach tasma zerwała SM trzeba bedzie podmalowac

fajnie
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.