http://www.forum.modelarstwo.org.pl/vie ... 04&t=51168
będzie w malowaniu oczywiście polskim pierwszy dostarczony 1217 ,dokupowania dodatków nie przewiduje .
kokpit wymalowany Pactra A 93 RLM 76 ,na to sido i łosz migowy natutral ,tablica czarna gunze zegary powycinałem z kalkomani i oddzielnie każdą tarcze nakleiłem ,biały pasek z pedzla kalka nie wchodziła w grę ,sido ,dark łosz migowy / łosz jest siła jest
Nie spuszczam sie nad tym kokpitem bo raz ,że owiewka bedzie zamknienta a dwa to wolna twórczość Trampka która ma nie wiele wspolnego z oryginałem .

wneki pomalowałem Gunze H 306, złoszowane farba dla plastyków plus WS ,całość sklejona obejdzie sie praktycznie bez szpachli .wanna kokpitu tez dopasowała sie prawie idealnie w jednym miejscu zalałem kropelka CA ,najwiecej problemów jest z osłona dyszy ,musiałem zrobic wstawke bo jest węższa od kadłuba ,nie jest idealnie ale do przyjecia .Na fotce włozona na sucho jak skleje powinno byc jeszcze lepiej.Czeka mnie walka z pierscieniem wlotowym bo tez nie pasuje ale tutaj papier ścierny powinien załatwic sprawe/na fotce tez tylko włozony na sucho.ten element przed kabiną tez jeszcze nie wklejony,wymaga lekkiego dopasowania