Wżezyki z aero.
Re: Wżezyki z aero.
Icek bo olejami jak się lubi malować to można naprawde cuda robić.
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
nie rozwijaj prosze tego watkuja niestety z powodu nadużywania już takiej nie mam
A jeszcze lepiej: 2-3 części levelling thinner Gunze, 1 część farby co daje pewną objętość i do tego dodać jeszcze 10-15% tej objętości opóźniacza. Nie ważne że rozcieńczalnik ma już opóźniacz, ale stosunkowo jest go dużo mniej niż to co występuje w spreju. Metoda dystrybutora Gunze z Wrocławia. Powyższe proporcje trzeba dobrać do aero, bo każdy ma swoje wymagania i każdy inaczej reaguje. U mnie się sprawdza, bo aero mam do bardzo rzadkich farbBercik pisze:A rozcieńczcie sobie oleje levelling thinnerem Gunze i wtedy zobaczcie
A jaki opóźniacz, bo podobną miksturę stosuje
Zapytał Mag mugola....Czarny pisze:A jaki opóźniacz, bo podobną miksturę stosuje
...gunzowski opóźniacz - odrzekł mugol
Ja się specjalizuje w Czarnej magii a nie w eliksirachRobert P pisze:Zapytał Mag mugola....Czarny pisze:A jaki opóźniacz, bo podobną miksturę stosuje
...gunzowski opóźniacz - odrzekł mugolnazywa się Pan coś tam...