ZSU-23-4M Szyłka Dragon 1/35 [ Galeria ]
Moderator: Arkady72
- Daniel-Martola
Re: ZSU-23-4M Szyłka Dragon 1/35 [ Galeria ]
Naczelny nie będzie pisał o sklejaczach. On może o modelarzach, a ci gotowców spudła się nie imają 
O modelarzach p-l-a-s-t-i-k-o-w-y-c-h. Plastikowych! Taki podział, panie. Wąska specjalizacja. Najlepiej żeby było: modelarz plastikowy, lotniczy, w skali 1/72, sześcioletni*.Daniel-Martola pisze: On może o modelarzach, a ci ...
A tu tymczasem Arkady wali normalnie jak chałturnik, niezrównoważonymi seriami: a to samolot, a to okręt, a to pojazd... . Po prostu człowiek renesansu! I jeszcze wszystko barokizuje. Chyba wychodzi poza klasyfikację.
Piękna ta szyłka. Po prostu piękna!
Artur ja pancerniakiem to na pewno nie jestem ,ale mi się bardzo podoba .
Okręt będzie niebawem...fragles pisze:A tu tymczasem Arkady wali normalnie jak chałturnik, niezrównoważonymi seriami: a to samolot, a to okręt, a to pojazd... . Po prostu człowiek renesansu! I jeszcze wszystko barokizuje.![]()
Stosuję Impresjonistyczne Plamki więc chyba nieChyba wychodzi poza klasyfikację.
Dziękuję za ciepłe przyjęcie mojego pancernego ulepku, mobilizuje mnie to wykonania następnego jeszcze bardziej
- Daniel-Martola
Mówiłem na pw żeby nie chwalić bo znowu coś pokażeArkady72 pisze: mobilizuje mnie to wykonania następnego jeszcze bardziej.