Byś podpowiedział, albo sprzedał, jak te brązy robiłeś, tak krok po kroku:

Normalnie nie mogę się napatrzeć
Moderator: Arkady72
Dziwne, u mnie tego nie widać, u kogoś jeszcze tak wyskakuje?Robert P pisze:No taki cosiek wyskakuje:
Brąz to dark earth pociągnięty jako postshading po niektórych liniach a potem jeszcze raz pojechany jasnoszarym rozjaśnieniem bazowego. Takie kukumuku zwane przez najmądrzejszych Impresjonistycznymi Plamkami.Robert P pisze:Byś podpowiedział, albo sprzedał, jak te brązy robiłeś, tak krok po kroku:
Nie wyskakuje, bo to Robert sobie śmieci do przeglądarki doinstalował.Arkady72 pisze:Dziwne, u mnie tego nie widać, u kogoś jeszcze tak wyskakuje?Robert P pisze:No taki cosiek wyskakuje:
Ale to się stało jak Artur zrobił up po tym jak mu zdjęcia zniknęły. Przedtem tego nie było i u mnie się pojawia ale tylko i wyłącznie w tej galerii.trl pisze:Nie wyskakuje, bo to Robert sobie śmieci do przeglądarki doinstalował.Arkady72 pisze:Dziwne, u mnie tego nie widać, u kogoś jeszcze tak wyskakuje?Robert P pisze:No taki cosiek wyskakuje:
DziękiArkady72 pisze:Brąz to dark earth pociągnięty jako postshading po niektórych liniach a potem jeszcze raz pojechany jasnoszarym rozjaśnieniem bazowego.
Uwielbiam takie kukumuku!!!! Bo to brzmi jak kuku na muniuArkady72 pisze:Takie kukumuku zwane przez najmądrzejszych Impresjonistycznymi Plamkami.
Korelacja nie oznacza związku przyczynowo-skutkowego.Robert P pisze:Ale to się stało jak Artur zrobił up po tym jak mu zdjęcia zniknęły. Przedtem tego nie było i u mnie się pojawia ale tylko i wyłącznie w tej galerii.