sie robi sie
Re: sie robi sie
Co się tak spieszysz Kamil? Jedziesz na koniec świata pod Warszawę, czy w TV będziesz oglądał?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie mam tiwi, wiec tylko onlajn pozostae.
wdowę chcę zrobić zeby miec z głowy- niestety inne fuchy miały priorytet, wiec straciłem do niej zapał. a zrobic musze, bo obiecałem do SzMaty. za tandera chce szarpnąc byle szybciej, bo model bez cudów. a prócz tego chce miec czas by przed swietami skonczyc jeszcze jeden model, niestety przez zleceniodawcę samowolnie zapłacony z góry, wiec kasa parzy :> znaczy się kusi, ale nie ruszam..
wdowę chcę zrobić zeby miec z głowy- niestety inne fuchy miały priorytet, wiec straciłem do niej zapał. a zrobic musze, bo obiecałem do SzMaty. za tandera chce szarpnąc byle szybciej, bo model bez cudów. a prócz tego chce miec czas by przed swietami skonczyc jeszcze jeden model, niestety przez zleceniodawcę samowolnie zapłacony z góry, wiec kasa parzy :> znaczy się kusi, ale nie ruszam..
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Fajnie, żeś się w rurach totalnie nie zatracił
Do mnie wczoraj dotarł MS.406, w tej samej skali i z tej samej manufaktury jak mniemam.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
małe na to szanse. nie przepadam za ruramiArcturus pisze:Fajnie, żeś się w rurach totalnie nie zatracił
Tak sobie pomyslałem, że chyba wiatraka w życiu nie robiłeś jeszcze.
Ani lodzi zadnej chyba
Łódź chyba robił bo mi jakąś żywicę pokazywał do roboty. Mi-24 zaczął, ale zdaje się, że zadnego innego nie skończył.Siara pisze:Ani lodzi zadnej chyba
- KFS-miniatures
- Kontakt:
łutki nie zacząlem nawet, a mi24 pewnie jakos w marcu spróbuję skonczyc
- KFS-miniatures
- Kontakt:
dziurkowanko

..kiedyś musiał być ten pierwszy raz

..kiedyś musiał być ten pierwszy raz