Przyklejasz taśmę i prowadzisz przy niej nitowadło? Czy kreślisz linię od taśmy, a potem prowadzisz nitowadło po kresce bez taśmy?KFS-miniatures pisze:kiedys musiało sie trafic pirwsze nitowanie
sie robi sie
Re: sie robi sie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
sama taśma. czasem tylko stawiam kropki w róznych miejscach jako punkt odniesienia albo miejsca, gdzie tę taśme przykleić
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Podobno koła podwozia są zauważalnie większe niż wnęki.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
jeszcze nie przymierzałem. zresztą ja goleni nie planuję wklejac:>
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tamten zbliza sie do malowania, wiec mozna (a w zasadzie nawet trzeba) zacząc nowy:

- KFS-miniatures
- Kontakt:
trzeba sie tez w koncu nauczyc lutowac. wkurwiam sie, bo grot lutownicy którą mam nierównomiernie se nagrzewa. im blizej wierzchołka tym zimniejszy

I to mi się podoba - w odpór teoretykom i pierdoleniu o niczym jeszcze lepszy warsztat i coraz nowsze wyzwania. Tak trzymaj Kamil.KFS-miniatures pisze:trzeba sie tez w koncu nauczyc lutowac. wkurwiam sie, bo grot lutownicy którą mam nierównomiernie se nagrzewa. im blizej wierzchołka tym zimniejszy
-
Robert O.
Artur 100% racji ,tylko tak dumam na huj tyle sie meczyc jak z tego moze bedzie widac 10% ?
Najwyzszy czas kupic palnik.