sie robi sie

Czarny

Re: sie robi sie

Post autor: Czarny »

Ponoć cierpienie też jest cnotą. Niektórzy jako kara za grzechh się biczują a niektórzy lutuja kratownice. Ja nie orajtykije ani jednego ani drugiego.
Kratka wygląda smacznie trlko ile z tego będzie widać po zamknięciu kadłuba?
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Czarny pisze:Kratka wygląda smacznie trlko ile z tego będzie widać po zamknięciu kadłuba?
a jak czesto mozna mnie przyłapac na marnowaniu czasu na nikomu niepotrzebną robotę? tym bardziej, ze tu czasu nie mam wcale, bo winieta z tym samolotem, dwoma lub trzema pojazdami i paroma figurkami musi byc gotowa w niespełna dwa tygodnie..
Marcin Prus

Post autor: Marcin Prus »

A tak z innej beczki... Czemu bloszowi podwozia nie wklejasz?
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

bo klient w obawie przed niszczycielską mocą poczty zarzyczył sobie szereg elementów osobno. dla mnie bomba, mniej roboty
Marcin Prus

Post autor: Marcin Prus »

Myślałem, że będzie w pozycji "w locie". Szczerze mówiąc to nie podobają mi się te wszystkie samoloty z wystającymi kołami i śmigłami. Za każdym razem jak kleję model to mówię sobie, że może zrobię go na jakiejś podstaweczce bez kół ale niestety jeszcze ani razu nie zdobyłem się na odwagę ;) , żeby wcielić to w życie. Zobacz jak świetnie wygląda Foka w locie. A na tych szczudłach to już średnio...
tankmania

Post autor: tankmania »

Marcin Prus pisze:Zobacz jak świetnie wygląda Foka w locie. A na tych szczudłach to już średnio...
Mam takie samo wrażenie przy większości samolotów, a szczególnie na śmigła.
Marcin Prus pisze:Za każdym razem jak kleję model to mówię sobie, że może zrobię go na jakiejś podstaweczce bez kół ale niestety jeszcze ani razu nie zdobyłem się na odwagę ;) , żeby wcielić to w życie.
Nie widziałem jeszcze jakiegoś ciekawego i efektownego pomysłu na taki sposób prezentacji. Tzn, 2-3 winietki które robiły wrażenie były, ale nie jako standard do kolekcji.
Awatar użytkownika
JBZ

Post autor: JBZ »

tankmania pisze:Nie widziałem jeszcze jakiegoś ciekawego i efektownego pomysłu na taki sposób prezentacji. Tzn, 2-3 winietki które robiły wrażenie były, ale nie jako standard do kolekcji.
Standardem powinien być brak standardu czego przykładem mogą być modele Maćka Grucy.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
tankmania

Post autor: tankmania »

JBZ pisze:
tankmania pisze:Nie widziałem jeszcze jakiegoś ciekawego i efektownego pomysłu na taki sposób prezentacji. Tzn, 2-3 winietki które robiły wrażenie były, ale nie jako standard do kolekcji.
Standardem powinien być brak standardu czego przykładem mogą być modele Maćka Grucy.
Pod warunkiem, że tak jak Maciek (akurat o nim myślałem pisząc, że widziałem fajne) nie masz założeń modelarskich w formie kolekcji tematycznej. Myślę, że gdyby chciał jak wielu robi mieć w założeniu np. 200 modeli to szybko koncepcja by się skończyła i brak standardu na 200 pomysłów to chyba ciężka sprawa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „KFS-miniatures”