sie robi sie

Awatar użytkownika
timi

Re: sie robi sie

Post autor: timi »

Ta na prawej części prawego płata mocno świeci obwódką.
Może to wina odblasku na zdjęciu i na żywca nie ma, ale czasem przyjebać do czegoś się trzeba:D
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

timi pisze:mocno świeci obwódką
nie świeci, tylko klisza nasączona płynami zjaśniała. tak swoją drogą, to wkurwiłem sie, bo na spodzie kalkomanie siadły, mimo ze powoerzchnia była lekko chropowata. podobnie na burtach. a na górze płata miałem idealny połysk, a jedno z kółek sie pomarszczyło potwornie i nie miało ochoty wyprostowac. musiałem wyszlifowac to papierem ściernym i potem retuszować..
pokolorowane detale (tez w cholere roboty, której nie widać)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Robert P

Post autor: Robert P »

Fajnie to nawet wygląda. A czemu w samolociku kółka różne?
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

Urodą wyróżnia się sanitka.
Awatar użytkownika
Robert P

Post autor: Robert P »

Albo nie widzę, albo nie rozumiem. Myślałem, że jakaś dziura będzie albo duży kamyk. To o co właściwie potknął się samolocik? O krówkę, czy osiołka? ;)
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

E, mnie się wydaje fajne. Starczą jakieś ślady lądowania. A samoloty mają to do siebie, że nie potrzebują specjalnych przeszkód żeby se fiknąć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „KFS-miniatures”