sie robi sie

Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Re: sie robi sie

Post autor: KFS-miniatures »

tankmania pisze:Oczu nie masz, że różnicy nie widzisz?
widzę. i widzę też, ze samolot wyjebał centralnie, pionowo w doł, prosto w ziemie, z conajmniej 30 metrów.
tankmania

Post autor: tankmania »

KFS-miniatures pisze:
tankmania pisze:Oczu nie masz, że różnicy nie widzisz?
widzę. i widzę też, ze samolot wyjebał centralnie, pionowo w doł, prosto w ziemie, z conajmniej 30 metrów.
Pokaż mi taki który spadł z niższa, ma śmigło, zero strefy zgniotu i tylko mu silnik z uchwytów wyskoczył, a zamieszczę ogłoszenie w trzech gazetach, że Kamil jest najmądrzejszy na świecie.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

tankmania pisze:Pokaż mi taki który spadł z niższa, ma śmigło, zero strefy zgniotu i tylko mu silnik z uchwytów wyskoczył,
a czy ja napisałem gdzieś, że robię 'ze zdjęcia'? tytus wyjaśnił ci, ze taka sytuacja jest hipotetycznie realna. ty na przemian przebąkujesz o poziomie realizmu i o estetyce. wiec jak, nieprawdziwy, czy brzydki? bo jak brzydki, to przeboleję.
tankmania

KFS-miniatures pisze: a czy ja napisałem gdzieś, że robię 'ze zdjęcia'? tytus wyjaśnił ci, ze taka sytuacja jest hipotetycznie realna. ty na przemian przebąkujesz o poziomie realizmu i o estetyce. wiec jak, nieprawdziwy, czy brzydki? bo jak brzydki, to przeboleję.
Ochłoń i czytaj ze zrozumieniem.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

tankmania pisze:Ochłoń
ależ ja nie mam z czego
tankmania pisze:okaż mi taki który spadł z niższa, ma śmigło, zero strefy zgniotu i tylko mu silnik z uchwytów wyskoczył
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tankmania

Chłopie i znowu wklejasz zdjęcia które nie są dowodem na to, że spadły w tym miejscu bez przemieszczenia.
Jak ja grzegorzuję, to Ty jahujesz. :twisted:

KFS-miniatures pisze: ależ ja nie mam z czego
Chyba jednak.
-Jacek napisał, że powinny być ślady "turlania" ( i miał rację), a Ty zamiast odpisać "a ja chcem tak" to piszesz, że nie ma bo spadł.
-Napisałem zatem, że Jacek ma rację bo jakby spadł to by się duuuuużo mocniej rozpizdził.
-Ty znowu zamiast napisać "ale ja tak chcem" udowadniasz bzdurę jakimiś zdjęciami które nie są dowodem na to, że rozbitki są wynikiem grzmotnięcia (a wręcz przeciwnie) lub filmikami które pokazują, że racji nie masz.

Mam w dupie jak wygląda dioramka, ale jeśli chcesz mi wmówić, że tak może wyglądać (i być ustawiony) samolot który spadł z nieba to po prostu pierdolisz. I tyle.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

tankmania pisze:zdjęcia które nie są dowodem na to, że spadły w tym miejscu bez przemieszczenia.
ostatnie jest ewidentnym. po tych górach i dołach to nie miał jak sie turlać. a pozostałe są dowodem na to, ze się turlał?
to są zdjecia, a nie filmy
tankmania pisze: -Jacek napisał, że powinny być ślady "turlania" ( i miał rację), a Ty zamiast odpisać "a ja chcem tak" to piszesz, że nie ma bo spadł.
bo miniaturę zrobiłem tak, jak by sypnęła nosem w glebę, a nie kapotowała, bez zadnego turlania, ciągniecia, skakania. jeb i już. na tyle silne, ze siła odsrodkowa wyrwała skrzydła i to co w tym samolocie waży, czyli silnik i zbiornik paliwa, na tyle słabe, ze nie rozpadł się i nie zapalił.

tankmania pisze:ale jeśli chcesz mi wmówić, że tak może wyglądać (i być ustawiony) samolot który spadł z nieba to po prostu pierdolisz. I tyle.
mnie to wystarczy:
TYTUS pisze:że żeby "spaść z nieba", pod kątem 45 st. do gleby nie trzeba wcale spadać z dużej wysokości. W kangurze można przelecieć około 100m i spaść z wys. 5-10m. Śladów nie będzie, uszkodzenia niewielkie.
naprawdę grzegorzujesz. ty jestes pewien jak jest, a to, co mówi ci praktyk w dziedzinie mało cie obchodzi, bo jestes pewien jak jest..
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

I-szo wojenne szmaciaki były dość lekkie i doświadczenia z katastrof lotniczych późniejszego okresu trzeba lekko zweryfikować. Moim zdaniem, nie ma twardych dowodów na to, że sytuacja z dioramki nie mogła zaistnieć. Tak, że dzięki za komplement:
tankmania pisze:Jak ja grzegorzuję, to Ty jahujesz.
Czyli konkret przeciw silnemu przekonaniu! :lol: :lol: :lol:
Siara

Post autor: Siara »

Tez mi sie wydaje, ze slady kol pare metrow przed katastrofa by nie zaszkodzily, ale praca nalezy do Kamila i nie nalezy mu narzucac zadnych rozwiazan. Jako autor ma plan i ja poczekam do konca z opinia.
Awatar użytkownika
TYTUS

Post autor: TYTUS »

Ze śladami kół, czy bez... nieważne, ale najebany egzorcysta w krzakach to by się przydał jednak :D
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
ODPOWIEDZ

Wróć do „KFS-miniatures”