widzę. i widzę też, ze samolot wyjebał centralnie, pionowo w doł, prosto w ziemie, z conajmniej 30 metrów.tankmania pisze:Oczu nie masz, że różnicy nie widzisz?
sie robi sie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: sie robi sie
Pokaż mi taki który spadł z niższa, ma śmigło, zero strefy zgniotu i tylko mu silnik z uchwytów wyskoczył, a zamieszczę ogłoszenie w trzech gazetach, że Kamil jest najmądrzejszy na świecie.KFS-miniatures pisze:widzę. i widzę też, ze samolot wyjebał centralnie, pionowo w doł, prosto w ziemie, z conajmniej 30 metrów.tankmania pisze:Oczu nie masz, że różnicy nie widzisz?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
a czy ja napisałem gdzieś, że robię 'ze zdjęcia'? tytus wyjaśnił ci, ze taka sytuacja jest hipotetycznie realna. ty na przemian przebąkujesz o poziomie realizmu i o estetyce. wiec jak, nieprawdziwy, czy brzydki? bo jak brzydki, to przeboleję.tankmania pisze:Pokaż mi taki który spadł z niższa, ma śmigło, zero strefy zgniotu i tylko mu silnik z uchwytów wyskoczył,
Ochłoń i czytaj ze zrozumieniem.KFS-miniatures pisze: a czy ja napisałem gdzieś, że robię 'ze zdjęcia'? tytus wyjaśnił ci, ze taka sytuacja jest hipotetycznie realna. ty na przemian przebąkujesz o poziomie realizmu i o estetyce. wiec jak, nieprawdziwy, czy brzydki? bo jak brzydki, to przeboleję.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ależ ja nie mam z czegotankmania pisze:Ochłoń
tankmania pisze:okaż mi taki który spadł z niższa, ma śmigło, zero strefy zgniotu i tylko mu silnik z uchwytów wyskoczył

Chłopie i znowu wklejasz zdjęcia które nie są dowodem na to, że spadły w tym miejscu bez przemieszczenia.
Jak ja grzegorzuję, to Ty jahujesz.
-Jacek napisał, że powinny być ślady "turlania" ( i miał rację), a Ty zamiast odpisać "a ja chcem tak" to piszesz, że nie ma bo spadł.
-Napisałem zatem, że Jacek ma rację bo jakby spadł to by się duuuuużo mocniej rozpizdził.
-Ty znowu zamiast napisać "ale ja tak chcem" udowadniasz bzdurę jakimiś zdjęciami które nie są dowodem na to, że rozbitki są wynikiem grzmotnięcia (a wręcz przeciwnie) lub filmikami które pokazują, że racji nie masz.
Mam w dupie jak wygląda dioramka, ale jeśli chcesz mi wmówić, że tak może wyglądać (i być ustawiony) samolot który spadł z nieba to po prostu pierdolisz. I tyle.
Jak ja grzegorzuję, to Ty jahujesz.
Chyba jednak.KFS-miniatures pisze: ależ ja nie mam z czego
-Jacek napisał, że powinny być ślady "turlania" ( i miał rację), a Ty zamiast odpisać "a ja chcem tak" to piszesz, że nie ma bo spadł.
-Napisałem zatem, że Jacek ma rację bo jakby spadł to by się duuuuużo mocniej rozpizdził.
-Ty znowu zamiast napisać "ale ja tak chcem" udowadniasz bzdurę jakimiś zdjęciami które nie są dowodem na to, że rozbitki są wynikiem grzmotnięcia (a wręcz przeciwnie) lub filmikami które pokazują, że racji nie masz.
Mam w dupie jak wygląda dioramka, ale jeśli chcesz mi wmówić, że tak może wyglądać (i być ustawiony) samolot który spadł z nieba to po prostu pierdolisz. I tyle.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ostatnie jest ewidentnym. po tych górach i dołach to nie miał jak sie turlać. a pozostałe są dowodem na to, ze się turlał?tankmania pisze:zdjęcia które nie są dowodem na to, że spadły w tym miejscu bez przemieszczenia.
to są zdjecia, a nie filmy
bo miniaturę zrobiłem tak, jak by sypnęła nosem w glebę, a nie kapotowała, bez zadnego turlania, ciągniecia, skakania. jeb i już. na tyle silne, ze siła odsrodkowa wyrwała skrzydła i to co w tym samolocie waży, czyli silnik i zbiornik paliwa, na tyle słabe, ze nie rozpadł się i nie zapalił.tankmania pisze: -Jacek napisał, że powinny być ślady "turlania" ( i miał rację), a Ty zamiast odpisać "a ja chcem tak" to piszesz, że nie ma bo spadł.
mnie to wystarczy:tankmania pisze:ale jeśli chcesz mi wmówić, że tak może wyglądać (i być ustawiony) samolot który spadł z nieba to po prostu pierdolisz. I tyle.
naprawdę grzegorzujesz. ty jestes pewien jak jest, a to, co mówi ci praktyk w dziedzinie mało cie obchodzi, bo jestes pewien jak jest..TYTUS pisze:że żeby "spaść z nieba", pod kątem 45 st. do gleby nie trzeba wcale spadać z dużej wysokości. W kangurze można przelecieć około 100m i spaść z wys. 5-10m. Śladów nie będzie, uszkodzenia niewielkie.
-
Jaho63
I-szo wojenne szmaciaki były dość lekkie i doświadczenia z katastrof lotniczych późniejszego okresu trzeba lekko zweryfikować. Moim zdaniem, nie ma twardych dowodów na to, że sytuacja z dioramki nie mogła zaistnieć. Tak, że dzięki za komplement:

Czyli konkret przeciw silnemu przekonaniu!tankmania pisze:Jak ja grzegorzuję, to Ty jahujesz.
Tez mi sie wydaje, ze slady kol pare metrow przed katastrofa by nie zaszkodzily, ale praca nalezy do Kamila i nie nalezy mu narzucac zadnych rozwiazan. Jako autor ma plan i ja poczekam do konca z opinia.
Ze śladami kół, czy bez... nieważne, ale najebany egzorcysta w krzakach to by się przydał jednak 
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "