To ja teraz mam taką nadzieję, że kiedy przyjdzie pora, to mi pomożesz w podpowiedziach, co by chociaż moja wdowa była choć trochę podobna do Twojej.KFS-miniatures pisze:
sie robi sie
Re: sie robi sie
A jak potem szkrabiesz do sreberka, to te kreseczki Ci w tym nie przeszkadzją? Czy one nie wyłażą spod odskrobanej warstwy?KFS-miniatures pisze:
pozdrawiam
Mirek
Mirek
- KFS-miniatures
- Kontakt:
złaża razem ze zdrapywaną farbą. srebro zostaje gołeMIRO pisze:Czy one nie wyłażą spod odskrobanej warstwy?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
brązowy.. ależ dał mi w dupe! jakies drobne parchy były w farbie i zapychało aerograf. pół dnia straciłem na cos, co normalnie zajmuje pół gpdziny.
nigdy wiece lifecolorów do aerografu. a przynajmniej nie przez najbliższy miesiac..

nigdy wiece lifecolorów do aerografu. a przynajmniej nie przez najbliższy miesiac..

nie marudź. Ja mam lifecolorów od chuja i żadnych farfocli nie mam. Trocin do butelki wjebałeś i tyle 
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

- KFS-miniatures
- Kontakt:
z dwoma poprzednimi nie miałem wiekszych kłopotów, brąz był jakis felerny..
dobra, dzien z kalkomaniami

dobra, dzien z kalkomaniami

-
Robert O.
wdowa przewyjebista choc ten łaciaty żabojad też fajowy
A tak przy okazji pozwolisz Kamil ze u ciebie zapytam gdzie Fulcruma z GWH dostane ?
A tak przy okazji pozwolisz Kamil ze u ciebie zapytam gdzie Fulcruma z GWH dostane ?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie mam bladego pojęcia. cenami i dostępnoscią modeli GWH, Menga i Kittyhawk się dotychczas nie interesowałem
Widziałem, że jest w Exito.Robert O. pisze:gdzie Fulcruma z GWH dostane ?
Przedzwoń do Martoli. Jak ostatnio byłem, to coś leżało na półce, teraz widzę "niedostępny" ale możesz zapytać.KFS-miniatures pisze:...gdzie Fulcruma z GWH dostane ?
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "