Hobbyeasy. Też się przymierzam do zakupu.Robert O. pisze:gdzie Fulcruma z GWH dostane ?
sie robi sie
Re: sie robi sie
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
-
Robert O.
cena wiem jaka troche masakryczna ale model naprawde dobry i nie mam zamiaru wypierdalac kase na academie
dzieki jutro zadzwonie
dzieki jutro zadzwonie
Tam już nie ma, w Luckymodel wychodzi 72 baksy z wysyłką.JBZ pisze:Hobbyeasy. Też się przymierzam do zakupu.Robert O. pisze:gdzie Fulcruma z GWH dostane ?
Coś mi śmierdzi ta plotka, że kończą produkcję. Zaczekam aż będzie przepak w Italeri po 150...
Nie wiem, ale takiej ploty nie puszcza się bez celu, a nawet jak ktoś jest bogaty to kasy nie wyrzuca.Robert O. pisze:Paweł myslisz ze bedzie z Italki
-
Robert O.
szkoda bo juz sie zdecydowałem te 3 stowy wyłozyc bo lubie ten samolot zajebiscie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
to się wstrzymaj. wydasz jeszcze. trzy stówy, ale pewnie na kalkomanie juz nie bedziesz musiał :>Robert O. pisze:szkoda bo juz sie zdecydowałem te 3 stowy wyłozyc bo lubie ten samolot zajebiscie
swoją drogą, kto takie głupoty opowiada o konczeniu produkcji?
To masz dwie inne rury za to.Robert O. pisze:szkoda bo juz sie zdecydowałem te 3 stowy wyłozyc bo lubie ten samolot zajebiscie
Pingpong i jeszcze jeden "miastowy" z firmy. Szef jakby co siedzi cicho więc jest kryty.KFS-miniatures pisze: swoją drogą, kto takie głupoty opowiada o konczeniu produkcji?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
to pierdolątankmania pisze:Pingpong i jeszcze jeden "miastowy" z firmy. Szef jakby co siedzi cicho więc jest kryty.
zresztą kto trakie pierdolenie kupi? przy tak skomplikowanym modelu, zeby sie forma zamortyzowała to muszą tych modeli napierdolic ile wlezie..
z drugiej strony faktem jest, ze możliwe iź istotnie to wydanie, które jest obecnie na rynku będzie zakonczone. przy czym technicznie sprowadzi sie to do zakonczenia sprzedaży modelu w tym pudełku, z tymi kalkomaniami i dajmy na to z tym zestawem uzbrojenia jaki jest teraz
Każdy Amerykanin i pół zachodniej Europy.KFS-miniatures pisze:zresztą kto trakie pierdolenie kupi?