Wyczyścili magazyn z 9.12 żeby zrobić miejsce na 9.13. Cokolwiek pechowo bo takie u nas nie latają. Czaiłem się, czaiłem aż się spóźnilem. Chyba na pocieszenie kupię MiGa z innymi cyferkami.KFS-miniatures pisze:z drugiej strony faktem jest, ze możliwe iź istotnie to wydanie, które jest obecnie na rynku będzie zakonczone. przy czym technicznie sprowadzi sie to do zakonczenia sprzedaży modelu w tym pudełku, z tymi kalkomaniami i dajmy na to z tym zestawem uzbrojenia jaki jest teraz
sie robi sie
Re: sie robi sie
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
..a polak nie kupi ani pierdolenia, ani modelu :>
A jedno przeszkadza drugiemu? To nie jest kwestia wyboru, że mogą mieć, albo to, albo to.JBZ pisze: Wyczyścili magazyn z 9.12 żeby zrobić miejsce na 9.13.
Ja stawiam, że mają kupca na przepaka.
Byłoby miło, może być nawet Mastercrafttankmania pisze:Ja stawiam, że mają kupca na przepaka.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
No przeca to oczywiste. Choć z uzbrojeniem to niewiele mogą zmienić.KFS-miniatures pisze:...przy tak skomplikowanym modelu, zeby sie forma zamortyzowała to muszą tych modeli napierdolic ile wlezie..
z drugiej strony faktem jest, ze możliwe iź istotnie to wydanie, które jest obecnie na rynku będzie zakonczone. przy czym technicznie sprowadzi sie to do zakonczenia sprzedaży modelu w tym pudełku, z tymi kalkomaniami i dajmy na to z tym zestawem uzbrojenia jaki jest teraz
No mnie 9.13 personalnie bardziej pasi.JBZ pisze:Wyczyścili magazyn z 9.12 żeby zrobić miejsce na 9.13.
SMER daje lepsze kalkomanieJBZ pisze:Byłoby miło, może być nawet Mastercraft
Ale co popierdoli to jegoKFS-miniatures pisze:..a polak nie kupi ani pierdolenia, ani modelu :>
- KFS-miniatures
- Kontakt:
komentowanie to zacznie juz na etapie zakupu, tłumaczac nabywcom ze wyjebali kase w błoto, bo chujnie kupili, a nie modelArkady72 pisze:I jeszcze "skomentuje" tych co zrobili.
No... taki MiG-21MF Trumpka już zjechany a nikt nie macał nawet.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
no to blosz na ostatniej prostej:

- KFS-miniatures
- Kontakt:
..a wdówka na przedostaniej prostej..

O Puck !!! Kobieta po przejściach a jak zacnie wygląda. Doskonale wygląda z tymi przebarwieniami i wypłowieniami.