Nie mogę się doczekać następnych, czekam na JETY to co lubię.
Najgorsze że po tych galeriach pozostaję w przekonaniu że nigdy tak nie będę potrafił strugać te modeliki
Moderator: Arkady72
I to jest wreszcie jasna, klarowna i nie pozostawiająca miejsca na zbyt swobodą interpretację prawdziwa krytykaJBZ pisze:Się tak bardzo podoba że się nie podoba.Arkady72 pisze:No i nie wiem czy BSP czy BSNP?
Wytrzymasz, dasz radę TomekTHOMAS 69 pisze:Nie mogę się doczekać następnych, czekam na JETY to co lubię.
Gdzie? Chyba u CiebiePawelG. pisze:jest chyba o jeden zwój za mało
Okej, za parę dni wrócę sobie do korzeni.Robert P pisze:
Zrobiłbyś w końcu jakiegoś kaszalota...
Artur, Ty się nie przejmuj moimi farmazonami. To zazdrość przeze mnie przemówiła. A do korzeni, to sobie będziesz mógł wrócić jak będziesz stary, "garbaty" i roztrzęsionyArkady72 pisze:Okej, za parę dni wrócę sobie do korzeni.Robert P pisze:
Zrobiłbyś w końcu jakiegoś kaszalota...

Ale ja bym sobie naprawdę chętnie skleił matchboxa bez szpachli i farby a potem polatał nim fiubździu.Robert P pisze:Artur, Ty się nie przejmuj moimi farmazonami. To zazdrość przeze mnie przemówiła. A do korzeni, to sobie będziesz mógł wrócić jak będziesz stary, "garbaty" i roztrzęsiony
A warsztat oglądał?Robert P pisze:Lepiej zdradź, jak zrobiłeś takie świetne jaśniejsze kreski na wystających miejscach ożebrowania steru wysokości, kierunku i na kadłubie: