BAC Lightning T Mk.4 Airfix+CMK
Moderator: Robert O.
- Krystian Ciechowicz
Re: BAC Lightning T Mk.4 Airfix+CMK 1:48
Bo docięcie masek zajmuje chwilę, góra 15 minut. No chyba, że ten wspomniany modelarz idiota ma problem z obsługą ołówka i skalpela - to zwracam honor.
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
-
Robert O.
uszczelki nie bedzie ,mam jedno kolorowe foto dokładnie tego samolotu i ja tam uszczelki w kolorze żółtym nie widze
No może Krystian. Ja chociażbym się maił zesrać to bym tego nie zrobił w 15 minut. A na pewno nie równo i dokładnie. Ale nie wątpię, że są ludzie którzy mają większe umiejętności.Krystian Ciechowicz pisze:Bo docięcie masek zajmuje chwilę, góra 15 minut. No chyba, że ten wspomniany modelarz idiota ma problem z obsługą ołówka i skalpela - to zwracam honor.
Gunze Super Metallic?Robert O. pisze:pomaziany ,wycieniowany ,w kilku miejscach tasma zerwała SM trzeba bedzie podmalowac
![]()