[W] J jak Jak trzeci |Zvezda, 1/48|
Moderator: Ajs
Re: [W] J jak Jak trzeci |Zvezda, 1/48|
Pięknie !!!!
No Daniel dałeś do pieca. A z tymi gwiazdami to o co chodzi?
pozdrawiam
Mirek
Mirek
O dziękuje
Gwiazdy miałem malować, ale odpuściłem ze względu na tą białą obwódkę wewnątrz nich. Strasznie to cienkie i pojawiły się obawy, że się maska rozjedzie i wyjdzie krzywo. Teraz zresztą i tak musztarda po obiedzie, bo położyłem kalki Zvezdy. Zdjęcia wieczorem 
... kalki Zvezdy nie są takie złe. Dobrze reagują na "niebieski" płyn Gunze. Nie można tylko przesadzać z ilością specyfiku. Także gdzie ten strach do nich Panowie? Tymczasem jak to mawia B. Grenn pozostały "finishing touches"

Przegiąłem z tym syfem na skrzydłach? Bo można to trochę złagodzić. Jeszcze...

Przegiąłem z tym syfem na skrzydłach? Bo można to trochę złagodzić. Jeszcze...
Jeśli pytasz o górę, to jak dla mnie tak.Daniel ice Gronowski pisze:Przegiąłem z tym syfem na skrzydłach? Bo można to trochę złagodzić. Jeszcze...
pozdrawiam
Mirek
Mirek
Ajabym łagodziłDaniel ice Gronowski pisze:Przegiąłem z tym syfem na skrzydłach? Bo można to trochę złagodzić. Jeszcze...
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Już to wytarłem.
No i po co? Fajnie właśnie tak było.Daniel ice Gronowski pisze:Już to wytarłem.
Ajabym tylko kopeć zrobił wyrazistszy bo wygląda jakby ktoś siurkiem po kadłubie przejechał. Reszta bajeczka.
Zrobię wersje light.tankmania pisze:No i po co? Fajnie właśnie tak było.Daniel ice Gronowski pisze:Już to wytarłem.
Ajabym tylko kopeć zrobił wyrazistszy bo wygląda jakby ktoś siurkiem po kadłubie przejechał. Reszta bajeczka.
Kopeć będzie jeszcze dopracowywany, ale to jak mat położe.