The Wicked Wabbit! 1/48 Tamiya
Lista kategorii: Samoloty Samoloty - Warsztaty
Moderator: bohdan
Re: The Wicked Wabbit! 1/48 Tamiya
Zapowiada się fajny barok,malowanie fajne ,jeszcze brudzenie i będzie super .
Pasi na razie.
- Krystian Ciechowicz
Dajesz dajesz, nie przestajesz!!
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Bardzo eleganckie. Nie jestem pewien czy część klapy wchodząca w skrzydło nie była malowana Zinc Chromate.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- Krystian Ciechowicz
W poniedziałek siadam do ... "Małego Wodza" OD/NG poprzednie takie malowanie spieprzyłem koncertowo !! Zobaczymy czy dorównam koledze 
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
@Krystian, patrząc na Twoje prace nie mam wątpliwości że zrobisz to lepiej niż ja
@Jacek, temat klap przebadałem i konsultowałem tu na SF. Zaczepione na początku wątku zdjęcia Wabbita nie pozostawiają wątpliwości. Jest dobrze
Dzięki za uwagę!
Cieszę się że podoba się
@Jacek, temat klap przebadałem i konsultowałem tu na SF. Zaczepione na początku wątku zdjęcia Wabbita nie pozostawiają wątpliwości. Jest dobrze
Cieszę się że podoba się
Wabbit i jego kumple noszą podkadłubowe zbiorniki. Na zdjęciach widać jakie.

Tamiya takich do pudełka nie pakuje. Możecie jakoś mnie poratować?

Tamiya takich do pudełka nie pakuje. Możecie jakoś mnie poratować?
Góra bardzo fajna, co tam podziałałeś? Dolne partie bez wyrazu trochę...