[W] A-12 Shrike 1/48
Moderator: hacz
- Krystian Ciechowicz
Re: [W] A-12 Shrike 1/48
Radosny painting !!
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Te kolory są ciulowe bo są z założenia "zabawkowe", ja bym się nie bał przesady jednak i poszedł dalej. W takie cuś:hacz pisze:Jak to się teraz wam widzi![]()
http://www.britmodeller.com/forums/inde ... -azur-148/
Moim zdaniem trzeba zaszaleć żeby w tej konstrukcji i w tych kolorach "zgubić zabawkę".
-
Mecenas/Kolekcjoner
CYRK WYMIATA by hacz
ale mi się podoba

on nie będzie mały co

on nie będzie mały co
Bel, ble, ble, po prostu Ci się nie chciało.hacz pisze:Może masz rację, ale z drugiej strony te kolory takie były i my tego nie zmienimy. To nie jest typowe wojskowe kamo tylko taki cyrk jak go nazywa Mecenas, dodatkowo użytkowany w czasie pokoju ...
...oczywiście masz do tego prawo jak chłop do pola.
A w ogóle to jest dobrze, a to co pisałem to tylko subiektywna sugestia z serii "ajabym".
Cudak jak chuj, ale fajny:-)
Kadłub subtelnie wycieniowany, podoba się. Żółcie wymęcz washem i olejami i też będzie fajnie.