KFS-miniatures pisze:no własnie, wystarczy czytać. poro napisał, ze przeszacował potencjał jaki miał nadzieję znaleśc w jednej z technik.
O, a w którym momencie? Bo zauważyłem tylko stwierdzenie o przeszacowaniu wprawy, a o potencjale nie mogę znaleźć.
KFS-miniatures pisze: ja mu pisałem wcześniej, że tak własnie bedzie, teraz ja mam legitymację, zeby napiać 'aniemówiłem',
Och, to mnie akurat nie rzuca na kolana, mam wrażenie, że od jakiegoś czasu sam się ze sobą ścigasz kto jest mądrzejszy.
KFS-miniatures pisze:a on kombinuje jak uratować temat. że ma szanse uratować, nie wątpię. ale czym innym jest ratowanie, a czym innym jest czerpanie z potencjału poszczególnych technik.
No raczej, tak jak raczej od czegoś trzeba zacząć. Ty już pewnie tego nie pamiętasz jak mniemam.
KFS-miniatures pisze:a olej w samolotach może i jest nieodkryty. ale jakos wątpie by odkrywcą był facet twierdzący, ze malowanie samolotw jest bardziej skomplikowane niz malowanie pojazdów. jak rozkmini, ze różnica między samolotami a pojazdami jest taka, jak miedzy modelami żywicznymi a wtryskowymi, to bedziemy mogli pogadac o innowacyjności.
I gdzie nagle zniknęło założenie przypadku jak w spicie?
KFS-miniatures pisze:
btw, mam kilka pomysów na efektowne parkourowe triki. spektakularne, jak się je odpowiednio wykona. szukam wykonawcy
Zrób ludzkości przysługę i wypróbuj sam.
Chyba to już któryś raz powraca i zaczyna mnie to męczyć. Traktuję to jak kolejną osobistą porażkę, kolejny raz ktoś staje się krową.
To są rzeczy które mówiłem kiedyś i nie raz, te właśnie rzeczy spowodowały, że mogłeś zabrnąć tam gdzie zabrnąłeś.
Siłą napędową rozwoju jest czysty umysł, założenie, że nic nie wiesz. W momencie kiedy założysz, że wiesz wszystko przestajesz się rozwijać. Kiedy zamkniesz się w kanonach możesz być jedynie odtwórczy, nawet jeżeli ta odtwórczość ma jakiś potencjał to nie jest on wieczny.
I żeby było jasne, ugryzłem się 25 razy w język jak to pisałem.