/G/ Me 262 1:72
Moderator: Robert O.
Re: /G/ Me 262 1:72
Fajowy, ale jakiś taki na szybko spreparowany. Wycisnąłbyś więcej Robert moim zdaniem 

-
Robert O.
na szybko nie był robiony ,za małe to juz dla mnieSlash2 pisze:Fajowy, ale jakiś taki na szybko spreparowany. Wycisnąłbyś więcej Robert moim zdaniem
Bo w siedemdwójce to trzeba umić, psze Pana, a nie tak o!, jak w 1/48.Robert O. pisze:taki wyszedł i lepszy nie chciał
Właśnie tak, jak piszesz, niestety. Kiedyś mi się wydawało, że będę "miszczem świata" w 1/72. Nakupiłem modeli, podłubałem może przy 10% zgromadzonych i..., kurde, już nawet w okularach ciężko to idzie.Robert O. pisze: za małe to juz dla mnie
A model fajny Ci wyszedł. Wcale na pierwszy rzut oka nie widać, że 1/72. Aż sprawdziłem skalę w temacie, bo z początku myślałem, że to ten, którego rozpieprzyłeś kiedyś na ścianie.
Jak na siedemdwójkę to fajny i to bardzo... ale jak się ma lata to trzeba się szanować proszę pana. 
Szacun, bo ja bym się chyba nie podjął dłubania w małej skali.
Szacun, bo ja bym się chyba nie podjął dłubania w małej skali.
Też podziwiam, bo "maluch" ładniutki wyszedł, a w tym wieku to fakt o siebie trzeba dbać, a nie jakieś malusieńskie, tyciusieńskie zabaweczki lepić 
Plus za hitlerowskie malowanie.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
a mogłeś zrobić jeden z dwóch znalezionych ostatnio argentyńskich szfalbów