(przetarcia na gąskach imho trochę zbyt mocne, malowałeś je czy suchy pędzel?)
[G] Czołg Pierwszy |Tamiya, 1/35|
Moderator: Ajs
- Przemek - MaXus
Re: [G] Czołg Pierwszy |Tamiya, 1/35|
Chyba tfuj najlepszy czołk. Zazdraszczam umiejętności
Przepięknie. Jak ktoś umie robić modele to nie ma znaczenia co na warsztat weźmie, zawsze coś fajnego z tego wyjdzie. Zgadzam się z Pawłem w kwestii obić - ale to dopracujesz z czasem.
Gratulacje!
Gratulacje!
Stać na baczność...i się nie chwiać?Ajs pisze:Piszczie nad czym popracować, co mogę zrobić lepiej?
A tak na poważnie, to mam do powiedzenia dokładnie to, co uki761.
Świetny jest.
Kiedyś w moim wątku o jakimś modelu napisałeś coś o aerografie. Zwróciłem na to uwagę i przyglądałem się Twoim pracom od lat. Uważam Cię za mistrza aerografu bo potrafisz nim idealnie operować a pomalowane modele od strony estetycznej są idealne bo merytorycznie to ja ponoć ignorant jestem. Natomiast jeśli chodzi o pancerkę w Twoim debiucie to uważam to samo co uki761. Znaczy to że taki gość jak Ty z takim talentem, dorobkiem, warsztatem i wiedzą zrobić czegoś niedorzecznego nie może. To, że jakaś tam kafelkowatość płyt czy podobne rozjaśnienia to tylko kwestia wyboru stylu autora, bo tak naprawdę co decyduje o atrakcyjności modelu? W milionach tych samych modeli tylko styl wykonania autora i rozpoznawalność a nie rzeczywistość odwzorowania. Fajny model, dobry debiut i zasuwasz dalej bo miło popatrzeć.
Święte słowa.ROMAN pisze: bo tak naprawdę co decyduje o atrakcyjności modelu? W milionach tych samych modeli tylko styl wykonania autora i rozpoznawalność a nie rzeczywistość odwzorowania.
Nie kadźcie tak bejbe, bo mu się już do reszty w deklu przewróci 
Udany debiut pancerny, dawaj następne.
Może trochę rzeczywiście za mocne bo pędzlowałem akrylowym vallejo. Trzeba srebrnego humbrola kupićPrzemek - MaXus pisze: (przetarcia na gąskach imho trochę zbyt mocne, malowałeś je czy suchy pędzel?)
Dziękuje za klaki, Romana jest najlepsza
Tam JUŻ jest dobrze poprzewracane.Rafał B pisze:Nie kadźcie tak bejbe, bo mu się już do reszty w deklu przewróci
Zajebisty jest ten kromwel.
Czekam na czołg drugi.
Kup sobie Ajs Gun metal Mig-a, P231 bodajże i na te przetarcia gąsek zwyczajnie paluchem wetrzyj, powinno wystarczyć.