sie robi sie
Re: sie robi sie
Pawle, zaskakujące są Twoje nadinterpretacje. Naprawdę muszę dopisać, że piszę o tym co widzę na zdjęciu ?

W takim razie nie wiem co w tym malowaniu które jest ledwo zaczęte miało by urywać dupe, ale być może dzwoniłeś do wróżbity macieja.
Żeby nie było, nie bronie modelu, nie bronie kamila, nie płynę z prądem... po prostu nie rozumiem.
Żeby nie było, nie bronie modelu, nie bronie kamila, nie płynę z prądem... po prostu nie rozumiem.
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Przestałbyś się bawić w Freuda. Nie trzeba być Jimenezem żeby wiedzieć że nie wiadomo jakie cuda to się już z malowaniem tego czołga nie staną. Chyba, że Kamil przemaluje. Te plamy obskrobane wyglądają dość słabo. Coś al'a Przemo 2kc. A na jarzmie to jak maskowane maskolem - kiedyś mnako podobny gość robił takie w podaniku na jutubie.

Przestałbyś histeryzować.Slash2 pisze:Przestałbyś się bawić w Freuda.
Nie jestem i nic mi to nie wniosło, ale ok, niech będzie, że nie dostrzegam tego co ty więc jednak zaczekam jak się to potoczy dalej ze swoimi wnioskami.Slash2 pisze:Nie trzeba być Jimenezem...
Zacytuj fragment tekstu z którego to wywnioskowałeś.Slash2 pisze:to nie wolno oceniać modeli w warsztacie?
Co jest ciężkiego w pytaniu o fragment tekstu z którego wywnioskowałeś zarzut który wypisujesz?
Mógłbyś równie dobrze napisać, że kradnę, a jakbym zapytał na jakiej podstawie tak uważasz to byś odpisał, że ciężko ze mną się rozmawia.
Inna sprawa, że zachowujesz się jak ten pajac ewpiga, chcesz napisać swoje zdanie, a jak ktoś broni modelu to od razu wpadasz w histerie i podnosisz larum, że krytykować nie wolno. Tzn. że trzeba przyjąc każdą bzdurę na temat modelu bo inaczej okazuje się, że nie jesteś gotowy na krytykę?
Mógłbyś równie dobrze napisać, że kradnę, a jakbym zapytał na jakiej podstawie tak uważasz to byś odpisał, że ciężko ze mną się rozmawia.
Inna sprawa, że zachowujesz się jak ten pajac ewpiga, chcesz napisać swoje zdanie, a jak ktoś broni modelu to od razu wpadasz w histerie i podnosisz larum, że krytykować nie wolno. Tzn. że trzeba przyjąc każdą bzdurę na temat modelu bo inaczej okazuje się, że nie jesteś gotowy na krytykę?
-
rollingstones
Ciekaw jestem co wydłubiesz dalej bo teraz to ta baza faktycznie taka lekko chujowa. Ale pewnie wybrniesz.