Banerek "naszego" forum
Re: Banerek "naszego" forum
No lepiej kutasa nie dawać bo ludzie pomyślą żę to forum sexuologiczne xD
- KFS-miniatures
- Kontakt:
no dla mnie tez kaczka narazie jst bezkonkurencyjna tylko sie zecydowac nie mogę, czy wersja 1 czy 2
chyba rzeba bedzie powoli ankiete robić..
chyba rzeba bedzie powoli ankiete robić..
-
spiton
Ja stawiam na wersje 2 !KFS-miniatures pisze:no dla mnie tez kaczka narazie jst bezkonkurencyjna tylko sie zecydowac nie mogę, czy wersja 1 czy 2
.
-
Przemek Szymczyk
beazapelacyjnie do samego końca kaczusia
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
-
levee
w nawiązaniu do początku, kaefesjanizmu i potrzeby duchowej odnowy

-
spiton
Leszek, dopracuj może ta kaczkę w ramce. Bo myślę, że jest to najlepsza rzecz jaka się w tym wątku pojawiła.
Coś w tym rodzaju?

(Rozmiar 1:1 z obecnie działającym banerem)
PS.

Bloga adkuchni.blox.pl polecam gorąco.

(Rozmiar 1:1 z obecnie działającym banerem)
PS.

Bloga adkuchni.blox.pl polecam gorąco.
-
spiton
Grafika jest moim zdaniem OK. Proponuje się jeszcze zastanowić nad hasełkiem.
Mi sie podoba. Ale ciekaw jestem alternatyw.
Mi sie podoba. Ale ciekaw jestem alternatyw.
Nie, nie. Moim zdaniem wersja nr 1 (tj. rodzaj czcionki, kaczusia tylko jako kontur, ale zdecydowanie dominujący wielkością), tylko z modyfikacją polegającą na ujęciu kaczusi w ramkę wtryskową. Jeśli dodanie ramki wtryskowej będzie "za ciężkie" optycznie, to może śmiało zostać jak jest w wersji nr 1.Lejgo_inc pisze:Coś w tym rodzaju?
![]()
PS. Świetnie wiem, jak funkcjonuje Klient*). Pół biedy, jeśli uda się tę zasadę "kółka graficznego" zamknąć na etapie projektu. Gorzej, jak Klient dopiero po wybudowaniu chałupy według Jego modyfikacji dojdzie do przekonania, że trzeba zmienić (tj., na ogół, wrócić do wersji projektanta). Nigdy nie przyzna racji projektantowi, a jeszcze się awanturuje o koszty zmian.
_____
*) - Klient celowo z dużej litery, bo to On daje kasiorkę na chlebuś itp.