We worku

Moderator: Ojciec Dyrektor

Awatar użytkownika
PawelG.

Re: We worku

Post autor: PawelG. »

Na Twoim miejscu bym to wszystko pozdejmował i zaczął od nowa.

Mam nadzieję, że pomogłem kolego :piwo:
Pzdr Paweł
Awatar użytkownika
panzerflix

Post autor: panzerflix »

bylaby tabliczka
mialbys ochrone JP
a tak

...
You are not your thoughts. You are not your story. You are not your body.
Experience your thoughts, experience your story, experience your body, as none of it will last.

http://www.fromthetrunk.com | http://www.panzerflix.com
Awatar użytkownika
Korowiow

Post autor: Korowiow »

... i w dodatku wszystko masz na odwrót poprzyklejane... Obrazek
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Post autor: Ojciec Dyrektor »

Dziękuję za pomoc, tak powinno wyglądać modelarstwo z pasją :piwo:
Krocionorzec pisze:Jak ma być OIF, to niestety musisz miniaturę zubożyć o ten cyngwajs na lufie cekaemu i te fujarki nad główną grzmotnicą. To są dynksy stosowane tylko przy ćwiczeniach, grach wojennych i innych żołnierskich zabawach niebojowych.
No to będą OIFowe gry wojenne bo i tak jest niemerytorycznie pomalowany, co prawda na kilku forach ciężko się dowiedzieć jak rozcieńczać farbę, ale jedno w czym wszyscy są zgodni, to: współczesne pojazdy się nie brudzą. Myślę że i tak już jestem spalony w temacie abramsów :cry:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

nie wiem czemu wyszedł cień taki różowawy, może suońce się popsuo bo robiłem w suońcu na parapecie. Bądź co bądź kolor samego czołga jest taki jaki jest on.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Janusz

a niby dlaczego nie możesz się ruszyć i wyrzucić śmieci? Masz 40 lat, leżysz na kanapie cały dzień, ile z matką będziemy musieli stać nad tobą, kiedy dywan nie wytrzepany a ty leżysz jedząc te swoje jogurciki i oglądasz durne seriale w telewizji?
Ta­lerz zu­py, po­marańcza, kieliszek wi­na, na za­kończe­nie ka­wa, więcej nie pot­rze­buje człowiek pro­wadzący siedzący tryb życia.

José Saramago
tankmania

Post autor: tankmania »

Janusz, Relatywizm moralny zakłada zmienność pozycji, z której orzeka się o prawomocności prawa moralnego. Mówi on, że moralnie dobre jest to co się komu podoba, dobre moralnie dla Ciebie jest to co dobre dla Ciebie, zaś dla mnie może to być coś zupełnie innego. Subiektywny oznacza tyle co „odnoszący się do podmiotu”. Zatem czy moralność jest zjawiskiem subiektywnym? Czy to podmiot ludzki kształtuje w pełni prawomocność norm moralnych, sankcji moralnej(sumienia) i konsekwencji czynów? Istnieje tu pewnego rodzaju niezależność od podmiotu, gdyż sumienie przeciwstawia się egoizmowi, a konsekwencje czynów to dynamiczny ładunek, który uwidacznia się dopiero w przyszłości zupełnie niezależnej od podmiotu. Podmiot ma tylko pośredni wpływ na konsekwencje czynów, gdyż jest źródłem dokonywanych czynów, a nie dyspozycją ciążącą na czynie.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opanowałbyś focenie, bo jak sie wpatruje na niektóre zdjecia to mam wrazenie, że fajnie jest, a niektóre nawet po wpatrywaniu nic nie mówią.
Awatar użytkownika
grzegorz75

Post autor: grzegorz75 »

Potwierdzam słowa Jurasa . Musisz chyba miec wiecej niż jedną zarówkę i bedzie ładnie widać wszystko
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Tak. Mam jusz nowy aparat i ksionszke "kondempium fotografji'".
Obrazek
Pan ten co mi sprzedawał mówił że w tym aparacie nie bedzie błyszczeć sidolux na modelu.
grzegorz75 pisze:...
sęk w tym że mi sie nie chciało żadnej wyciągać i fotłem pod oknem jak suońce leciało w mój dom. bede robił lepsze, obiecuje, po tej co teraz wrzuce bedom na pewno lepsze :piwo:
a wogle te iraki to do bytomiu wezme, jak zdonże.

Malnełem wieże i wsadziłem Januszów żeby sterowali, mogli szczelać do kozojów i odśnieżać irak.

Obrazek
Awatar użytkownika
bohdan

Post autor: bohdan »

czym malujesz? tamiya?
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Gunze flat black, baza - xf59+xf2 1:1. Sam xf59 troche za ciemny mi sie wydaje dla oif i mocno wpada w brąz.
tankmania

Post autor: tankmania »

Modelwork zagląda na scalefuna?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ojciec Dyrektor”