sie robi sie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Re: sie robi sie
Tylko daj porządne rozpórki żeby wytrzymał podróż do kanady
Nie da rady bo nie z żetonów telefonicznychOjciec Dyrektor pisze:Tylko daj porządne rozpórki żeby wytrzymał podróż do kanady
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
- KFS-miniatures
- Kontakt:
W modelarstwie klasycznym modele buduje się własnoręcznie .Cenić należy każdą pracę samodzielną, ponieważ każda jest etapem do osiągnięcia perfekcji. Radek Kielar nadesłał foto swojego PF 125p. Można mieć nieco zastrzeżeń do szczegółów, ale następne modele będą z pewnością coraz lepsze. Proszę zamieszczać swoje prace.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
- grzegorz75
Chce Ci sie , czy musisz ? 
- KFS-miniatures
- Kontakt:
każdy ma taką zęzę na jakom zasłużyl..
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt: