sie robi sie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: sie robi sie
w takim razie przyjedź na warsztaty, bo najwyraźniej zaliczasz jakiś regres w pojmowaniu modelarstwa, a na takie dysputy w neciku szkoda mi czasuRobert O. pisze:tak serio
.. no chyba ze postanowiłeś odgryźć się za szydere z twoich chujowych modeli. bo ostatnio parę takich popełniłeś. OK, kumem chęć riposty, zemsty, rewanżu. ale znaj umiar. poczekaj, na moment, kiedy będziesz miał piękne podstawy do jebania, zamiast przypierdalać się do pierwszej z rzędu okazji. bo wiesz, możesz wyjśc na ciulowatego głupka, a nie na mistrza ciętej riposty..
elaborat wyjebałes ciut jak na modelworku na temat przycisków w MiGu 21 ,ale słowem na temat tych bardzo chujowych kresek .
Zapytałem w dobrej wierze a Ty mnie od razu oceniasz ,ze to forma riposty za Twoja ocene moich jak Ty to mówisz "chujowych modeli" ,no nie to nie jest riposta nie w moim stylu to by było
Zapytałem w dobrej wierze a Ty mnie od razu oceniasz ,ze to forma riposty za Twoja ocene moich jak Ty to mówisz "chujowych modeli" ,no nie to nie jest riposta nie w moim stylu to by było
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ale co dla ciebie jest dziwnego i niezrozumiałego w podkreśleniu granic kolorów?
dla mnie co najmniej dziwnie to wygląda ,jesli bys robił nasze F 16 to OK
http://s.tvp.pl/images2/8/f/7/uid_8f7ae ... ht_355.jpg
http://s.tvp.pl/images2/8/f/7/uid_8f7ae ... ht_355.jpg
Bo to już jest poza skillami, co chcesz zobaczyć, co należy widzieć i czy umiesz to widzieć.

Skile-srile, co się chce zobaczyć albo nie to sprawa wtórna.KFS-miniatures pisze:
Sztukas jest fajny, a podkreslenia granic kolorów nie walą jakoś po oczach.
Całość jest mocno zrównoważona i jak na angielski samolot jest OK.
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Kamil, planujesz zrobić jakiś samolot kiedyś czy już raczej czołgi to the end?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
.możezrobię jeszcze wyjątek dla królowej, ale tak to tylko czołgi
Cóż, mam inne wrażenie widząc większość modeli z dorobioną do nich teorią.HK1885 pisze: Skile-srile, co się chce zobaczyć albo nie to sprawa wtórna.