U mnie ta pierwsza metoda na razie nie działatankmania pisze:Czyli albo nie widzi co zrobił, albo wie jak sobie wmówić, że mu się podoba to co robi.
Warsztaty SF #3 PROGRAM
Moderator: Spotter
Re: Warsztaty SF #3 PROGRAM
Merwyrm był fajny, szkoda że go potem tak na biało...
- Krocionorzec
- Posty: 1097
- Rejestracja: czw 28 lis 2013, 18:51
Re: Warsztaty SF #3 PROGRAM
Nie na biało tylko w mące. Jak nie obtoczysz i wrzucisz na patelnię, to ci przywrze. I ciężko potem obrócić na drugą stronę. I cały filet do dupy. A tu masz, obtoczony, to sru w olej i się aligancko wysmaży. Ziemniaczana mąka też się nadaje, ma fajny kolor po przysmażeniu.
Re: Warsztaty SF #3 PROGRAM
jak sie da kukurydzianą to wychodzi taki bardziej chrupki
tak, jestem #ponurymodelaż
Re: Warsztaty SF #3 PROGRAM
Ja tam nie wiem. Dla mnie kukurydziana jest nieco za twarda po wysmażeniu i dlatego wolę jednak opanierować w bułce tartej.
Re: Warsztaty SF #3 PROGRAM
Do grania w łorhamera był fajny, teraz nawet do tego sie nie nadaje.Marek Cz. pisze:Merwyrm był fajny, szkoda że go potem tak na biało...
- Krocionorzec
- Posty: 1097
- Rejestracja: czw 28 lis 2013, 18:51
Re: Warsztaty SF #3 PROGRAM
Eeeee, sól, pieprz i po usmażeniu pokropić troszku cytryną. Merwyrwy wtedy najlepsze. Tylko nie może być tarlak, bo mięso bleblate się robi.fragles pisze:Ja tam nie wiem. Dla mnie kukurydziana jest nieco za twarda po wysmażeniu i dlatego wolę jednak opanierować w bułce tartej.
- KFS-miniatures
- Posty: 6382
- Rejestracja: sob 23 cze 2012, 01:23
- Kontakt:
Re: Warsztaty SF #3 PROGRAM
tak na marginesie..
jak poprzednim razem zachęcam do zabrania swoich gotowych modeli - zrobimy [być może małą, być może większą] wystawkę.. byłoby fajnie, gdyby moje modele były na niej w mniejszosci..
jak poprzednim razem zachęcam do zabrania swoich gotowych modeli - zrobimy [być może małą, być może większą] wystawkę.. byłoby fajnie, gdyby moje modele były na niej w mniejszosci..
Re: Warsztaty SF #3 PROGRAM
Nie zabieraj swoich modeli
- KFS-miniatures
- Posty: 6382
- Rejestracja: sob 23 cze 2012, 01:23
- Kontakt: