a w jakim sensie? dlatego że takie metalowe, czy że coś innego? trzymają się jak kleszcz psa? czy jeszcze coś?KFS-miniatures pisze:fajne
może jakaś recenzja, albo coś takiego...
a w jakim sensie? dlatego że takie metalowe, czy że coś innego? trzymają się jak kleszcz psa? czy jeszcze coś?KFS-miniatures pisze:fajne
no OK...a coś od siebie...? np. trzyma się bardziej tego na czym się prysło, czy taśmy po oderwaniu?KFS-miniatures pisze:http://www.scalefun.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1881
no troche sie spóźniłe, bo jak pisałes post to ja zaczynałem kłaść napisy eksploatacyjne. teraz już okalomaniowanyPrzemek - MaXus pisze:oczywiście czarne pasy, na szczęście nie spóźniłem się

a jakie ciśnienie masz na myśli? w odniesieniu do średnicy dyszy która robi jaką grubość kreski?KFS-miniatures pisze:do precyzyjnego malowania
to ten ze słowacji czy japonii?KFS-miniatures pisze:osłabiają sie rozcienczone panem rozcienczalnikiem
no sorry, w październiku mnie nie było...KFS-miniatures pisze:no sory, miałes mozliwosc potestowania tych farb w październiku