sie robi sie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: sie robi sie
Jak spasowanie? Byy jakieś pienty? Będziesz go publikował czy to pokazowy dla producenta?
Tak ino z ciekawości pytom
Tak ino z ciekawości pytom
tak, jestem #ponurymodelaż
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tak, własnie klecę artykuł dla łysolapotez pisze:Będziesz go publikowa
zalezy jak patrzec na sprawe. ty bedziesz szukał w piździe miodu wiec znajdziesz ich duzo. robiąc prosto z pudła trafia sie tylko na piente w dyszy.potez pisze:Byy jakieś pienty?
słabe są wnęki podwozia, szoferka tesz sie prosi o dodatki włąsne.
sklejalnośc 9.99/10potez pisze:Jak spasowanie?
kalkomanie 9.99/10
Akurat to jest u mnie model w kategorii- nauka malowania nmf, nawet nie wiem czy bedę dysze robił drugi raz, czy nie dam mu zagłuszek po prostu...KFS-miniatures pisze:ty bedziesz szukał w piździe miodu wiec znajdziesz ich duzo.
tak, jestem #ponurymodelaż
Czemu ja jeszcze nie śpię...
bardzo mi się podoba ta bryła i to wykonanie. Warto by było zobaczyć na żywo.
Już wiem ! Czy można prosić o zdjęcia na czarnym tle ? Bo wydaje mi się, że białe tło zdusiło efekt metaliczności, na czarnym powinno być lepiej chyba.

bardzo mi się podoba ta bryła i to wykonanie. Warto by było zobaczyć na żywo.
Już wiem ! Czy można prosić o zdjęcia na czarnym tle ? Bo wydaje mi się, że białe tło zdusiło efekt metaliczności, na czarnym powinno być lepiej chyba.
Hehe, bo to przecież samolot ! Odnoszę niemiłe wrażenie że producenci celowo dają ciała z tymi zakamarkami i odnoszę wrażenie że piją razem z producentami żywicznych kokpitówKFS-miniatures pisze:słabe są wnęki podwozia, szoferka tesz sie prosi o dodatki własne.