sie robi sie
Re: sie robi sie
jeśli te figsy to set tamiyi to oni dobrze prezentują się zakomponowani za pojazdem - jako taki ogólnowojskowy blob
Figury za pojazdem to słaba koncepcja. W każdej winietce/dioramie musisz ustalić front do patrzenia i od tego frontu planujesz elementy mniejsze z przodu, średnie w środku, a największe z tyłu. Pomimo tego, że jest przestrzenna powinna mieć przód, tył i boki, a z tego ustalonego przodu powinno być wszystko widać, wszystko co ma znaczenie dla winietki.TGMJ pisze:jeśli te figsy to set tamiyi to oni dobrze prezentują się zakomponowani za pojazdem - jako taki ogólnowojskowy blob
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tamiya. sparzona z jakimś łorgejmingowym produktemTGMJ pisze:jeśli te figsy to set tamiyi

nawiasem mówiac, tamiya mi nie straszna. obrabiałem ludki z bandai (tankist tamiyowki, notabene)..

..łatwo nie było

tylko nie wiem, czy kołnierzyki sa włąsciwe. a jurgen zniknął. wiec chyba sie nie dowiem
Zatrybiłem teraz.
A tak bajdełej.

A tak bajdełej.

- KFS-miniatures
- Kontakt:
niebrzydkie. ale ja reż nie brzytkimi dysponowałemtankmania pisze:A tak bajdełej.

sęk w tym, ze one mało bojowe. trzeba buło sie troche napierdolić, zeby wpasowc je do środka

- KFS-miniatures
- Kontakt:
TGMJ pisze:taki ogólnowojskowy blob

- KFS-miniatures
- Kontakt:
O tanku ludki poodlewal 
Czyli bendzie produkcja tasmowa jak untego kolesia z pamu
Czyli bendzie produkcja tasmowa jak untego kolesia z pamu
tak, jestem #ponurymodelaż
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Wytwornia semafor juz szuka miejsca parkingowego pod sądem.