We worku
Moderator: Ojciec Dyrektor
- Przemek - MaXus
Re: We worku
jestem na tak, czochraj czołgutka, jakieś fotki z bardziej bliska będą? ogólnie zresztą wrzuciłbyś więcej, he?
Weź jakies fotki z bliska porób.
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
na takim etapie na zbliżeniach nic ciekawego sie nie dzieje, ani łoszyka ani syfolka

na drugiej fotce widac jak pieknie zjebałem farpke bo za dużo obtarć zrobiłem pisakiem i próbowałem zmazać a potem olejami ściemnić. Bede musiał je zmyć i psiurnąć z aero.
na drugiej fotce widac jak pieknie zjebałem farpke bo za dużo obtarć zrobiłem pisakiem i próbowałem zmazać a potem olejami ściemnić. Bede musiał je zmyć i psiurnąć z aero.
Fajnie jak w rzeczywistości i bez makro.
- Krocionorzec
Ociec, a te ludki to na stałe na tej ramce stoją, intrygujące to jest. Fajny śnieg na kułkah ci wyszedł, BTW.

ludziki są zajebiste. idziesz na rekord.
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Mnie w sumie nie razi, ale skoro mówisz że jest źle to poprzerabiamKrocionorzec pisze:Ociec, a te ludki to na stałe na tej ramce stoją, intrygujące to jest. Fajny śnieg na kułkah ci wyszedł, BTW.
Łosz, pourywało się sporo rzeczy jak ścierałem pampersem, ale już się lepią. troche olejami podbiłem jasne. Ale i tak nie jest do końca jak chciałem.
Wyciąganie kontrastów na kamuflażu składającym się z kilku kolorów to jeszcze nie mój skill, mogłem zostawić ten czołg na kiedy indziej.

fotka hujowa jak zawsze mimo że z nowego aparatu, chyba bede zgłaszał oszustfo
- grzegorz75
No . Co z wenżykami ?
Bierz pod uwagę , ze od tej odpowiedzi zależeć będzie czy czołk wyglonda ładnie , czy jest parchem ....
Bierz pod uwagę , ze od tej odpowiedzi zależeć będzie czy czołk wyglonda ładnie , czy jest parchem ....
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Już ide kupywać

- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Tuputup po śniegu. Druga strona porobiona