współmodelarze jakieś współporady śniegowe? Nie mam pomysłu jak go obsypywać. Taką mgiełkę na bokach delikatną to jak uzyskać?
We worku
Moderator: Ojciec Dyrektor
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Re: We worku
Wieze sie pomału

współmodelarze jakieś współporady śniegowe? Nie mam pomysłu jak go obsypywać. Taką mgiełkę na bokach delikatną to jak uzyskać?
- grzegorz75
Z mojego zwoju wenżyka , odetnij kawałek i załóż na końcówke dyszy i psikaj delikatnie z małej odległości robiąc wenżykiem koliste ruchyOjciec Dyrektor pisze:Taką mgiełkę na bokach delikatną to jak uzyskać?
ooo! wersja na baterie. Full RC???
I jakie ładne wężyki!
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Dziękować.
1szy września to polski samolot. Mega kupa ten rwd, ale 4 dni robiłem to jest plus. Miałem robić galerie, ale jestem tak leniwym kutafonem że mi się nie chce znowu. Kiedyś na prawde pozbieram to co skończyłem i pofoce, może, chyba
albo je wezme do bytomiu to nie bede musiał fotografować.
Baj we łej, rwd8 z lwowa

skala 48 pws, malowany pakterką polisz kaki z domieszkami białej i czarnej tamijki, popacany streaking grajmem z ak. Dorobiłem silnik z patyków plastrukta i druta, ale też mi sie niechce fotografować
1szy września to polski samolot. Mega kupa ten rwd, ale 4 dni robiłem to jest plus. Miałem robić galerie, ale jestem tak leniwym kutafonem że mi się nie chce znowu. Kiedyś na prawde pozbieram to co skończyłem i pofoce, może, chyba
Baj we łej, rwd8 z lwowa
skala 48 pws, malowany pakterką polisz kaki z domieszkami białej i czarnej tamijki, popacany streaking grajmem z ak. Dorobiłem silnik z patyków plastrukta i druta, ale też mi sie niechce fotografować
bardzo ładnie pomalowany. pokaż fotki!
-
wrobelsparrow
Szkoda, że modelarstwo zmierza donikąd.
- grzegorz75
ZDRADA !
Raz sierpem, raz młotem, czerwoną hołotę !!!
Raz sierpem, raz młotem, czerwoną hołotę !!!