sie robi sie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: sie robi sie
takie sobie sprawiłem. bedzie co malować!

- konrad_dzik
Rodzi się nowy styl w modelarstwie.
Modelarstwo łyżeczkowe
Modelarstwo łyżeczkowe
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
futrzaków nie obsługujemy
futrzaków nie obsługujemy
Można pomalować alcladem i oszukiwać na allegro , że srebrne - zysk murowany.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
- KFS-miniatures
- Kontakt:
taki kityhołkowy - nierówny. w sumie niezłe detale, ale czasami bezdensowne uproszczenia

calosc mozna poskłądac na sucho paroma plasterkami tamiti, ale jak sie zkleja, to wyłazą chujowe uskoki

najgorzej było z wlotami, tam wszystko skłądane po naciągnieciu i zalaniu cyjanoakrylem

..w przyszłym tygodniu dziabnę jakąs recenzję na rozgrzewkę przed artykułem. ale tak na szybko to zasadniczo fajny, ale z paroma niedociągnięciami

calosc mozna poskłądac na sucho paroma plasterkami tamiti, ale jak sie zkleja, to wyłazą chujowe uskoki

najgorzej było z wlotami, tam wszystko skłądane po naciągnieciu i zalaniu cyjanoakrylem

..w przyszłym tygodniu dziabnę jakąs recenzję na rozgrzewkę przed artykułem. ale tak na szybko to zasadniczo fajny, ale z paroma niedociągnięciami
Jakie to oryginalne. Założyć sobie lewe konto i pod biednie narzuconym płaszczykiem robić kabaret dla Kolegów.
Męskie i takie zabawne. Czuć wybitną inteligencję i to jest faktycznie potrzebne. To łączy i pomaga.
Domyślam się, że kolejnym nickiem Wspaniałego Kolegi będzie BURAKOWY bo na imię LIPNY nie jest łatwo trafić. Nie ta gałąź w atlasiku botanicznym.

ps - moderacja forum jest równie dobra jak humor naszego owocowego kabareciarza...
Męskie i takie zabawne. Czuć wybitną inteligencję i to jest faktycznie potrzebne. To łączy i pomaga.
Domyślam się, że kolejnym nickiem Wspaniałego Kolegi będzie BURAKOWY bo na imię LIPNY nie jest łatwo trafić. Nie ta gałąź w atlasiku botanicznym.
ps - moderacja forum jest równie dobra jak humor naszego owocowego kabareciarza...
- KFS-miniatures
- Kontakt: