sie robi sie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: sie robi sie
ma strasznie heheszkową sylwetkę. długi wchuj a przy tym malenkie skrzydełka. w sumie wygląda jak pikująca kaczka
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Witam.
Nie wiem czy coś przeskrobałem, czy obraziliście się na mnie?
Nie piszecie nic, czy może być, czy coś poprawić itp. Temat się pewnie znudził.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Cios mocny...bekłem...i aż się wykoślawiłem w pół.
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
AZSy daj do góry. Zmień termojądrowy odbiornik na AK187 bo masz AZ135 a w tej wersji nie było.KFS-miniatures pisze:Witam.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
mam nadzieje, że jakoś z tego wybrnę..

- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
KFS-miniatures pisze:mam nadzieje, że jakoś z tego wybrnę..
NIENAJGORZEJ, aerografem malowane?
- konrad_dzik
Malowanie plamek na srebrnym to ciężki temat . Niskie ciśnienie i sporo rozcieńczalnika w farbie może powodować dodatkowe
nadtapianie srebrnego .
nadtapianie srebrnego .
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
futrzaków nie obsługujemy
futrzaków nie obsługujemy
- grzegorz75
System AHD został stworzony w oparciu o znane i sprawdzone rozwiązania, wykorzystywane z powodzeniem w tzw. systemach analogowych monitoringu CCTV. Dodano jednak do nich kilka technologii, by efekty pracy systemu satysfakcjonowały najbardziej wymagających użytkowników. Analog High Definition to godna uwagi technologia, która daje użytkownikowi zupełnie nowe perspektywy. Na rynek wprowadzona została stosunkowo niedawno. Urządzenia AHD przesyłają sygnał w jakości cyfrowej, jednak przy wykorzystaniu analogowych przekaźników, czyli kabli koncentrycznych oraz złącz BCN. Kamery AHD pozwalają na obejrzenie obrazu o wyższej jakości w porównaniu do kamer analogwych. Urządzenia na technologii AHD można dodatkowo podłączyć pod istniejące już systemy bez jakichkolwiek komplikacji.
Uniwersalna technologia
Technologia AHD to idealny sposób na bezstresową modernizację istniejących systemów, gdzie możliwa jest jednoczesna praca kamer analogowych standardowej rozdzielczości oraz kamer i rejestratorów AHD. Bez zmiany istniejącego okablowania, można unowocześniać urządzenia analogowe na AHD i uzyskać sygnał w obrazie HD w odległości do 500m po kablu koncentrycznym. Rozpoznanie tablic rejestracyjnych, nominałów banknotów, czy twarzy nie stanowi żadnego wyzwania. Decydując się na zakup urządzeń CCTV nie musisz się martwić o wymianę istniejącej instalacji – transmisja odbywa się za pośrednictwem tradycyjnych przewodów koncentrycznych oraz standardowych złącz BNC.
Więcej produktów na alarming.pl
Uniwersalna technologia
Technologia AHD to idealny sposób na bezstresową modernizację istniejących systemów, gdzie możliwa jest jednoczesna praca kamer analogowych standardowej rozdzielczości oraz kamer i rejestratorów AHD. Bez zmiany istniejącego okablowania, można unowocześniać urządzenia analogowe na AHD i uzyskać sygnał w obrazie HD w odległości do 500m po kablu koncentrycznym. Rozpoznanie tablic rejestracyjnych, nominałów banknotów, czy twarzy nie stanowi żadnego wyzwania. Decydując się na zakup urządzeń CCTV nie musisz się martwić o wymianę istniejącej instalacji – transmisja odbywa się za pośrednictwem tradycyjnych przewodów koncentrycznych oraz standardowych złącz BNC.
Więcej produktów na alarming.pl