siadam w pierwszym żeńdzie
DZIKI WARSZTAT
Moderator: konrad_dzik
Re: DZIKI WARSZTAT
a przyczepa będzie?

Znowu traktorek w jednym kolorku co powinien przegrać z innym takim na 50%?
Jakby zrobił dzika wleczonego za traktorem zbieranego z pokotu to by było coś!
A tak... traktor...to już nawet recydywa robi
A tak... traktor...to już nawet recydywa robi
tak, jestem #ponurymodelaż
- konrad_dzik
Taaakaaa czerwona spycharieczka w jednym kolorze, co była dużo mniej dopracowana od innej przy której gość się bardziej postarał, zaczyna wyglądać jak traktor:

Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
futrzaków nie obsługujemy
- grzegorz75
mniam mniam , maske masz skoślawioną w trapez jak paczasz z góry na niom , czy nie asz tak ?
Jak by nie było skoślawione czy nieskoślawione , to jest fajny model traktóra , nie ?
Jak by nie było skoślawione czy nieskoślawione , to jest fajny model traktóra , nie ?
Widzę, że modelarstwo agrarne nadal na topie. Ci co wymyślili te modele pewnie się teraz zastanawiają, co tym Polakom odjebało z tymi traktorami.
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

W końcu naród któremu wychodzi słoma z butów, to i sklejają to, co sercu najbliższe.Panzer pisze:Widzę, że modelarstwo agrarne nadal na topie. Ci co wymyślili te modele pewnie się teraz zastanawiają, co tym Polakom odjebało z tymi traktorami.
- grzegorz75
Ja myślę , że wygra niesłusznie z DUŻO LEPSZYMI modelami , bo będzie miał na sobie błoto , kurz i rdzę , a wiadomo , że w modelach cywilnych najważniejsza jest jakość lakierutankmania pisze:Znowu traktorek w jednym kolorku co powinien przegrać z innym takim na 50%?
- Krocionorzec
Lakier to masz Grzegorzu drogi na parkiecie. Na pojeździe, a zwłaszcza specjalnym, masz Powłokę Lakierniczą!

- konrad_dzik
Się robi się dalej

Aż tak, źle nie jest, trochę odstaje z prawej strony, jednak na tyle delikatnie, że jak się sklejenie wystarczy.grzegorz75 pisze:mniam mniam , maske masz skoślawioną w trapez jak paczasz z góry na niom , czy nie asz tak ?
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni