sie robi sie

Awatar użytkownika
Patterson

Re: sie robi sie

Post autor: Patterson »

Łał, zajebisty temacik. Bardzo fajny pomysł.
Obrazek
tankmania

Post autor: tankmania »

W moim środowisku "karton" to umowny rodzaj narzędzia..coś jak u mechanika klucz czternaście..no, ale ty, tego wiedzieć nie musiałeś.
Robert O.

Post autor: Robert O. »

tankmania pisze:W moim środowisku "karton" to umowny rodzaj narzędzia..coś jak u mechanika klucz czternaście..no, ale ty, tego wiedzieć nie musiałeś.
pigwa ,Kuba ? jak nie to daj zrudlo
Panzer

Post autor: Panzer »

To z programu TV "Pigwa Pierdoli"
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:
Obrazek
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

no więc zbliżam się powoli do konca przebudowy fabryki. stanowisko dla tych, co chcieli by sie dowiedzieć jak robić samoloty jak czołgi powili sie wyposaża. meble już są

Obrazek

takie mi ekipa hobbyzone doradziła. skontaktowałem się nimi, poprosuiłem o wspólporadę i zasugerowali taką konfigurację. gotowe od razu do używania, a wciąż ma potencjał do rozbudowy. czas pokaze co bedzie warte dokupienia. fajne generalnie
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

aa, no i dzis zamiast zarabiac poeniądze bawiłem sie w testowanie niwego PRODUKTU. al to dlatego, ze się zajaralem, bo szykuje sie alternatywa dla gunziaków. taka serio, a nie erzac

Obrazek
Obrazek
Obrazek

wedle najprościejszej receptury wymalowałem na próbe skrzydełko spita. na szary podkład preszejding, meandry jasne ppotem filtry z bazowego. praca jak z gunziakami. tylko mieszałem mat z glosem, bo takie próbki miałem, a zadna mnie nie jarała do końca

jest embargo, wiec nic wiecej nie powiem, ale być może na warsztatach w łodzi coś więcej bedzie na temat.

..ale jaram się. szykuje się coś fajnego
Awatar użytkownika
bohdan

Post autor: bohdan »

widze nowe łyzki. brawo
Robert O.

Post autor: Robert O. »

KFS-miniatures pisze:
..ale jaram się. szykuje się coś fajnego
lepsze ? bo już wiesz
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Robert O. pisze:lepsze ?
wymagają dopracowania. kosmetyka. ok, wiem, że czasem kosmetyka wymaga najwi,ekszej rozkminy. ale miks matu z połyskliem działa zajebiście. zarówno sama farba jak i rozcienxzalnik w pełni kompatybilne z gunziakami. wiec farby moga być komplementarne, ale też przejście z gunziaków na tę paletę moze być bezbolesne.
nie są tak aromatyczne jak gunze c, a równie dobrze się z nimi pracuje. napisał bym też, ze nieco wyższe ciśnienie jest potrzebne, ale produkt jest w fazie dobierania proporcji składników, wiec nie chcę siać fermentu. w skrócie, dla tych co kumają - bendziejakgunzece. a przynajmniej mam taką nadzieję
ODPOWIEDZ

Wróć do „KFS-miniatures”