wstrząsanie ręką jest fajneKFS-miniatures pisze: porządnie wstrzasam ręką.
sie robi sie
Re: sie robi sie
Koniecznie z kulkami. Wtedy jeszcze lepszy jest efekt.Robert O. pisze:wstrząsanie ręką jest fajne
A wy dalej sie pindolkami dotykacie ?? Brawo , tyle energii psu w dupe
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Lubię jak śmigło się kręci... w Jaku 3 Eduarda niestety musiałbym zamontować je przed przyklejeniem góry osłony silnika co stwarzałoby ryzyko uszkodzenia.
Zastosowałem drobny patent: Od wewnątrz wkleiłem "pierścień o wewnętrznym otworze nieco większym niż kołnierz osi a po umieszczeniu jej nakleiłem krążek wycięty wycinakiem do skóry... Ośka się ładnie obraca...

Zastosowałem drobny patent: Od wewnątrz wkleiłem "pierścień o wewnętrznym otworze nieco większym niż kołnierz osi a po umieszczeniu jej nakleiłem krążek wycięty wycinakiem do skóry... Ośka się ładnie obraca...

ŁAŁ!!!KFS-miniatures pisze:Lubię jak śmigło się kręci... w Jaku 3 Eduarda niestety musiałbym zamontować je przed przyklejeniem góry osłony silnika co stwarzałoby ryzyko uszkodzenia.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ponieważ zajeboście nie mam pomysłu jak brzydzić traktor, zabrałem się za pacynkowanie laleczki. makro jest wrogiem modelarstwa. a umiarkowanie dobra rzeźba jest wrogiem pędzla

-
levee
kurde, nie wiem czemu strasznie mi się podobają kaefesowe figurki, szczególnie bab.
Aż na ręcznym muszę zjechać
Będzie dostempna w sprzedaży
Aż na ręcznym muszę zjechać
Będzie dostempna w sprzedaży
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tak, to dla LZ models lepione.levee pisze:Będzie dostempna w sprzedaży
a po co brzydzić jak taki ładnyKFS-miniatures pisze:nie mam pomysłu jak brzydzić traktor
Mam nadzieję że pomogłem
- grzegorz75
Chętnie bym go zbrzydził