sie robi sie
Re: sie robi sie
zapytajcie go czy te Japończyki będą zajebiste
- KFS-miniatures
- Kontakt:
napiszcie bohdanowi, ze claude bedzie troche smutny, bo to strasznie płski kolorystycznie samolot i niestety dośc sterylny, ale już hayate szykuje sie bardziej widowiskowy. tym bardziej, ze zakrawac bedzie na dzieło życia - pootwierane panele, zmarszczone poszycie, nitowanie i takietam
tupię nuszkami z ciekawości jak wjdzieKFS-miniatures pisze: pootwierane panele, zmarszczone poszycie, nitowanie i takietam
- KFS-miniatures
- Kontakt:
powiedzcie robertowi, że sam ciekaw jestem, bo nigdy takich pierdół nie robiłem
i temu ciekaw jestemKFS-miniatures pisze:powiedzcie robertowi, że sam ciekaw jestem, bo nigdy takich pierdół nie robiłem
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Tak jak mówiłem trochę słabo to wyszło(zdjęcia)ale myślałem że nie ma aż tak najgorzej. Fotki robiłem około 22 i tak mi sie pośpieszyło
teraz zrobię przy dziennym świetle może będzie lepiej a że lustrzanki nie posiadam ani statywu to może nie jest zbyt profesjonalnie ,zrobię nowe fotki to zobaczymy.
to mnie bardziej ciekawi jak z tego kanału wybrnieszKFS-miniatures pisze:(...)claude bedzie troche smutny, bo to strasznie płski kolorystycznie samolot i niestety dośc sterylny(...)
- KFS-miniatures
- Kontakt:
- Krocionorzec
- KFS-miniatures
- Kontakt: