DZIKI WARSZTAT

Moderator: konrad_dzik

Awatar użytkownika
bohdan

Re: DZIKI WARSZTAT

Post autor: bohdan »

Jakie filtry ?
Awatar użytkownika
konrad_dzik

Post autor: konrad_dzik »

Miał być teraz pavesi, ale są jakieś opóźnienia, a że na czekanie mi szkoda czasu to sobię rozgrzebałem niemieckiego panzera na zimówkach. W końcu zimowe malowanie zawsze spoko.
Obrazek
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
futrzaków nie obsługujemy
Awatar użytkownika
bohdan

pancer <3 !!!
Awatar użytkownika
Krocionorzec

Post autor: Krocionorzec »

Obiecałem. Miałem nie wklejać tekstu, ale trudno zasadę złamię. Trapi mnie ten problem już od dość dawna, a samym rysunkiem nie sposób tego opowiedzieć.
Podobno są ludzie którzy mają problemy z rozróżnianiem u siebie decyzji podjętych tak jakby..przez lęk, kiedyś wywołany banem admina. /to znaczy mam na myśli pewien podpis w banerku/
Konkretnie, chodzi o niezdolność do spostrzegania różnic pomiędzy niektórymi lub wszystkimi zwierzętami, które udomowił człowiek, które normalnie są dostrzegane przez inne osoby.
Na przykład, w odróżnieniu od ślepoty barw, która jest zazwyczaj wadą wrodzoną, uwarunkowaną genetycznie, dziedziczoną z powodu jakiegoś tam chromosomu X, to jest już wszystko wyjaśnione.
Albo, są tacy co ponoć mają problemy z szybkim rozróżnianiem stron lewej i prawej. Dawniej w wojsku uczono w ten sposób, że do lewej kieszeni poborowemu wkładano siano, do prawej zaś słomę. Na rozkaz padało...słoma..siano..słoma..siano..i taki już wiedział z jakiej nogi ma startować.
No.., ale wracam do zwierząt udomowionych... może? ten brak rozróżniania jest zaniedbaniem jeszcze z okresu przedszkolnego, a delikwent z racji wieku nie przypomina już sobie, aby to z nim ćwiczono.
Może się musi dłuuugo zastanowić? może nie bywał u cioci na wsi? albo pokłada nadzieję w nieomylnego wuja google? Nie sądzę, aby człowiek nie potrafił kota od psa odróżnić. Dociekam teraz..czy jest to może objaw początku jakiejś choroby? Ja pamiętam, że kaczki mają zazwyczaj czarne oczka. Gęsi, kolor i czerwone otoczki. Zawsze można sobie przypomnieć i poćwiczyć to teraz. Gęś to gęś..nigdy nie będzie kaczką. Zastanawiam się teraz..czy jest lęk przed byciem obserwowanym przez...gęś?
Fobia przed byciem gonionym przez wilki wokół stołu kuchennego, w skarpetkach, po świeżo wypastowanej podłodze, według medyków ma już swoją nazwę.
Obrazek
Awatar użytkownika
grzegorz75

Post autor: grzegorz75 »

konrad_dzik pisze:Miał być teraz pavesi
Którego ? Ze szprychani czy na oponach ? Mam tego szprychowego i jak zerkłem w instrukcje to mi się zrobiło słabo .
cooper69

Post autor: cooper69 »

Rup Pavesi i zawstydź epigwe
tankmania

Post autor: tankmania »

cooper69 pisze:Rup Pavesi i zawstydź epigwe
No co ty, tam będzie impresjonizm najwyższych lotów mokre w mokre po suchym i nikt mu nie podskoczy.
tankmania

Post autor: tankmania »

Kondzio, ucz sie od ewpigi porządnie blaszki wycinać w pavesim.

Obrazek
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Post autor: Ojciec Dyrektor »

Ten Ewpiga to kiedyś tu przyjdzie i wam wszystkim wpierdoli i wtedy sie przestanieta podśmiewywać. Taka prawda, wtedy bedzieta płakać, ale ja powiem aniemówiłem.
Awatar użytkownika
bohdan

Tak właśnie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konrad Dzik”