sie robi sie

Awatar użytkownika
Spotter

Re: sie robi sie

Post autor: Spotter »

Nie wierzę! Przecież Ty malować nie lubisz! To jakiś fotoszop czy coś na pewno bym rzekł.
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Post autor: Ojciec Dyrektor »

Mocna rzecz, ale lepiej jakbyś robił czarno-białe zdjęcia, według mnie to oddaje bardziej naturalny wygląd maszyn drugowojennych , - )))))))))
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

bebechy posklejane, polówki skrzydeł też ale w całość złożony na taśmę tamijowską. bo jeszcze nie dojrzałem do decyzji, czy skleic na szybko czy moze pomalować wnętrze jednak. ale chyba nie będę malował jednak.

Obrazek

fajny model, niefajna jest instrukcja montażu. więcej marudzenia jak skończę
Awatar użytkownika
potez

Post autor: potez »

Pisze z glowy, czyli z niczego: w wersji A nie bylo instalowanych radiostacji co łatwo dzostrzec na zdjęciach a jak je juz zamontowali na jakimkolwiek karasiu czy tam innym szczupaku to na kabinie był słupek i sznurki do suszenia bielizny były rozciągnięte jako antenki ...
Mam nadzieję, że pomogłem :piwo:
tak, jestem #ponurymodelaż
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Post autor: Ojciec Dyrektor »

ja to bym tam dał LEDy
:banana: :banana: :banana: :lajkonik: :lajkonik: :lajkonik: :lajkonik: :piwo: :piwo: :piwo:
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

potez pisze:Pisze z glowy, czyli z niczego: w wersji A nie bylo instalowanych radiostacji co łatwo dzostrzec na zdjęciach a jak je juz zamontowali na jakimkolwiek karasiu czy tam innym szczupaku to na kabinie był słupek i sznurki do suszenia bielizny były rozciągnięte jako antenki ...
Mam nadzieję, że pomogłem :piwo:
jak bede robił model pzl.42 to sie bede zastanawiał co powinno byc, a co nie. narazie sklejałem model ibg prosto z pudła, zeby sprawdzic jak wiele w nim pient i piachu na krew
Awatar użytkownika
potez

Post autor: potez »

Jestem porażony poziomem twojej ignorancji. To tak jakbyś nie umial odróżnic messera 109 B od C albo D a to przeciesz elementarna wiedza drogi kamilu...
tak, jestem #ponurymodelaż
ODPOWIEDZ

Wróć do „KFS-miniatures”