Ił-2m3 1/48 Tamiya
Lista kategorii: Samoloty Samoloty - Warsztaty
Moderator: bohdan
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

Re: Ił-2m3 1/48 Tamiya
Ten najciemniejszy słabo, ale reszta fajna
te takie błekitnawe przejścia pomiędzy kolorami to jakiś error maskowania,czy tak ma być?
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

Te przejścia między kolorami to efekt poprawek. Robiłem je w niektórych miejscach bez maskowania
Tak Janusz. Wszystkie kolory z zestawu Hataka

Tak Janusz. Wszystkie kolory z zestawu Hataka

- Krocionorzec
Obejrzałem mnóstwo fotek i mam kilka pomysłów. Będzie styrany
Jak pisał Gała, ten ciemny przy dwóch pozostałych trochę słabiej, ale i tak bardzo ciekawie to wyszło.
Pozdro - Krzysiek Bartyzel
Czołgi - pancerna pięść armii
Czołgi - pancerna pięść armii
model nie jest jeszcze pomalowany. Czeka mnie trochę pracy i kilka rzeczy się zmieni. Prześwity to efekty poprawek po odpryskujacej farbie
Może nie dacie wiary ale to pierwszy IŁ w internetach z prawie dobrymi kolorami. Brawo ja

Jak ktoś skomentuje że baroki poszły się ebać to powiem - tak poszły się ebać. Akceptuje to póki co. Póki co!
Kolory poprawione mieszaninami Tamiya. Hatace należny się wielki wstyd!
powiem tak - farbki polskiego producenta fantastycznie się zachowują w aerografie. Malowanie nimi to czysta przyjemność. I tu kropka.
W przypadku tego zestawu problemem są kolory. Niestety ale są z DUPY! Wyprowadzenie modelu na prostą kosztowało mnie mnóstwo czasu i tego nie zapomnę.

Jak ktoś skomentuje że baroki poszły się ebać to powiem - tak poszły się ebać. Akceptuje to póki co. Póki co!
Kolory poprawione mieszaninami Tamiya. Hatace należny się wielki wstyd!
powiem tak - farbki polskiego producenta fantastycznie się zachowują w aerografie. Malowanie nimi to czysta przyjemność. I tu kropka.
W przypadku tego zestawu problemem są kolory. Niestety ale są z DUPY! Wyprowadzenie modelu na prostą kosztowało mnie mnóstwo czasu i tego nie zapomnę.
spód o wiele lepszy - wyrażnie jaśniejszy
co do góry to sie nie wypowiadam abo się nie znam - poczekam na płukanki jaki kolor finalnie wyjdzie
gud dżob herr porosiło!
co do góry to sie nie wypowiadam abo się nie znam - poczekam na płukanki jaki kolor finalnie wyjdzie
gud dżob herr porosiło!
tak, jestem #ponurymodelaż
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka