Warsztaty SF#8 - Propozycja terminu
Moderator: Spotter
Re: Warsztaty SF#8 - Propozycja terminu
Ostatnio gadaliśmy ze Spotterem na ten temat i jesteśmy jak najbardziej za - wstępnie druga połowa listopada.
Co wy na to?
Co wy na to?
Jestem na tak
Proponuję weekend 22-24.11. Rok temu było to 23-25.11, więc praktycznie ten sam termin. Napiszę do Molo z zapytaniem o dostępność sali.
Cytując kalsyka - Yes, Yes, Yes!
====================
Thalgonis -> https://modelarstwozpudla.pl/
Thalgonis -> https://modelarstwozpudla.pl/
- Krocionorzec
A z jakimś tematem przewodnim? Na przykład - latarnie morskie albo coś w podobie?

Termin dostępny, cena bez zmian, zrzuta na salę po 50,- przy min. 21 osobach.
Chyba pora zacząć robić zapisy. Rezerwacja sali wiąże się z zaliczką a nie mam zamiaru wykładać kasy, nie wiedząc ile osób jest w ogóle zainteresowanych.
Rafał, czy mógłbyś stworzyć wątek z zapisami?
Chyba pora zacząć robić zapisy. Rezerwacja sali wiąże się z zaliczką a nie mam zamiaru wykładać kasy, nie wiedząc ile osób jest w ogóle zainteresowanych.
Rafał, czy mógłbyś stworzyć wątek z zapisami?
ciężko bedzie z 21 osobami...
Może tą mniejszą sale w piwnicy
Może tą mniejszą sale w piwnicy
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Mogę podpytać, ale najpierw sprawdźmy ilu chętnych mamy.
Przy 11 osobach to średnio to widzę. Mniejsza salka jest niedostępna. Zastanawiam się do kiedy zostawić otwartą listę zapisów. Bo w nieskończoność to nie ma sensu ciągnąć i przyjdzie czas, w którym trzeba powiedzieć, że Warsztaty #7 były ostatnimi w starej formie.
może trzeba wyjść do ludzi z propozycją? Zachęcić ich? Przedstawić jakąś ofertę? Pokazać fotki z poprzednich edycji?
tak wiem jest praca do wykonania
tak wiem jest praca do wykonania